Забраняват на Килиан Мбапе да носи специалната защитна маска, която

...
Забраняват на Килиан Мбапе да носи специалната защитна маска, която
Коментари Харесай

Забраняват на Мбапе да играе с маска на Франция

Забраняват на Килиан Мбапе да носи специфичната защитна маска, която е употребявал по време на тренировки, оповестява The Sun

Нападателят на Реал Мадрид счупи носа си в първия мач на група D на UEFA EURO 2024 против Австрия в понеделник, откакто удари рамото на бранителя Кевин Данцо с глава.

Френската звезда трябваше можеше да пропусне мача против Нидерландия довечера, преди да бъде основана специфична маска, която да пази носа му.

Бившият нападател на Пари Сен Жермен и Монако бе видян да носи стилна трицветна маска по време на тренировки преди днешния мач.

Но няма да му бъде позволено да я носи в този забавен дуел.

Причината е, че разпоредбите на УЕФА гласят, че маските, носени по време на мачове, би трябвало да бъдат в един цвят.

В извадка от правилника и регламента се споделя: „ Медицинското съоръжение, носено на игралното поле, би трябвало да бъде в един цвят и не би трябвало да разрешава идентифициране на тима или производителя “.

Въпреки това, Мбапе няма да се постанова да търси нова маска, защото има няколко едноцветни защитни маски, които дават отговор на условията, обобщават от The Sun

Франция и Нидерландия излизат през днешния ден от 22:00 часа в мач от група D на UEFA EURO 2024, като мачът може да наблюдавате по DIEMA, DIEMA SPORT 3 и Gong.bg.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР