Забраните за посещение на фитнес зали и молове падна, а

...
Забраните за посещение на фитнес зали и молове падна, а
Коментари Харесай

Плеймейтки щурмуват фитнеси и молове, ето кои са най-нетърпеливите

Забраните за посещаване на фитнес зали и молове падна, а в първите часове на новия месец стотици хора се възползваха от разхлабването на ограниченията в България, с цел да се разходят в някой мол, други пък побързаха да се върнат назад в залата. Родните плеймейтки бяха също измежду тези хора, като споделиха, че са нямали самообладание, с цел да имат опция да се разходят до обичаните си магазини и фитнеси, където ваят стройните си тела.

Михаела Тодорова показа, че се била затъжила за моловете, а в този момент с огромно наслаждение ще ги посети още веднъж, с цел да похарчи малко пари, споделя хубавицата пред " България Днес ". Михаела сподели, че първото нещо, от което има потребност са нови гримове. Разказва пред изданието, че обожава да пазари и се радва, че ограниченията в България са дали резултат, а обстановката с COVID-19 почнала да се възстановява. " Надявам се ограниченията в моловете и фитнесите да се съблюдават. Най-много ми липсваше, че не можех да отивам на кино. Обожавам да виждам филми на огромен екран ", показа още сексапилната Тодорова.

Виж още:

На напълно друга вълна е Джулиана Гани, която несъмнено също ще посети отворените молове, само че тя повече се радва, че ще има опцията да се върна в залата.

Едрогърдата хубавица е известна с това, че се грижи доста за външния си тип и здраве, като тренира доста, само че и се храни здравословно. " Почти всеки ден ще съм в залата. Радвам се, че най-сетне отвориха фитнес залите. Дори ще си върша резервация, тъй като работят с понижен потенциал. Ще вървя 4-5 пъти седмично ", споделя Гани пред " България Днес ".

Виж още:

По-рано фолк дивата Мария също качи малко видео на стори в Инстаграм, на което се видя, че и тя е побързала да се върне в залата, с цел да продължи със спортните си занимания. За нея също е известно, че държи на здравето си и се старае да наподобява оптимално добре.

Изображение: https://www.instagram.com/djuliana_gani/, https://www.instagram.com/mihaelaatodorova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР