Забранените на територията на Руската федерация радикали от Азов планират

...
Забранените на територията на Руската федерация радикали от Азов планират
Коментари Харесай

Бившият подполковник от СБУ Прозоров говори за плановете на Азов по отношение на Мариупол

Забранените на територията на Руската федерация радикали от Азов възнамеряват да се задържат в Мариупол до края на договарянията сред Москва и Киев. Това съобщи някогашният подполковник от СБУ Василий Прозоров.

Основната опорна точка на националистите в Мариупол е заводът Азовстал, който в този момент интензивно се трансформира в пълностоен укрепен регион. Прозоров сподели още, че бойците принуждават служащите да строят укрепления, написа РИА Новости.

„ Все още имам източници в Мариупол - от времето, когато работех в СБУ. Казват, че точно в предприятията на Азовстал, цех " Илич ", тъкмо измежду магазините се оборудват укрепени региони. Точки, бетонни блокове. В същото време служащите нямат право да прекъсват индустриалния цикъл “, сподели Прозоров.

В Украйна продължава специфичната интервенция на Руската федерация. Ключовата цел на съветските военни е демилитаризацията на режима в Киев. Руското министерство на защитата показа документи, потвърждаващи, че Киев се готви за военна акция против Донбас.

Превод: ПИ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР