Забранената любов между 66-годишния актьор Стоян Алексиев и 22-годишната студентка

...
Забранената любов между 66-годишния актьор Стоян Алексиев и 22-годишната студентка
Коментари Харесай

Стоян Алексиев изпъден от жена си! Крие младата си любовница в тайна квартира…

Забранената обич сред 66-годишния артист Стоян Алексиев и 22-годишната студентка кукловодка Ивана Бобойчева се оказа по-здрава и от стомана и устоя на рецензиите, с които обществото заля женения сладострастник. Проф. Генадиев от „Откраднат живот“ продължава да върти обич с младата си колежка под носа на жена си Надежда и на инат на всички, които чакаха, че след фотосите на фотографите на „Ретро“ белокосият женкар ще се кротне при брачната половинка си.

Нищо сходно! Благоверната е изпъдила надалеч от фамилното ложе Алексиев и той и младата актриса не престават да поддържат интимни връзки с тази разлика, че в този момент са надалеч по-предпазливи отпреди и гледат да не парадират с възприятията си, изключително към Народния спектакъл, където бяха увековечени в недостойни за белокос мъж на достолепните 66 дейности.

Сега Стоян Алексиев идва на работното си място самичък и си потегля още веднъж самичък, видяха фотографите на „ Ретро ”. Според свои сътрудници от „Иван Вазов“ екранният проф. Генадиев много се изплашил за прехраната си след скандалните фотоси, на които бърка в гащите на своята другарка. Кадрите вбесиха шефа на театъра Мариус Донкин, на който се наложи да прави лично следствие за изясняване на случая с опозорения си чиновник. Донков предприе и крайни ограничения, като подреди скоротечното пенсиониране на Алексиев. Впоследствие анулира заповедта си, само че след абсурда плейбоят на Народния е по-нисък и от тревата и гледа да не се появява обществено с младата си възлюбена.

Нито един път за цяла седмица Стоян Алексиев не се мерна с госпожица Бобойчева към работното си място. Актьорът нормално паркира на място в непосредствена непосредственост до задния вход на театъра, видяха фотографите на „Ретро“. И до момента в който допреди да бъде разконспириран за скандалната си връзка усмивката не слизаше от лицето на проф. Генадиев, артистът в този момент наподобява изнемощял, отпаднал и доста печален.

„Как да не е унищожен? Да, в действителност някои фрагменти са грозни. Всеки, който има гласност, би трябвало да има съзнанието, че би трябвало да е за образец на близките. Но мисля, че медиите съдят прекомерно сурово“, отбрани сладострастника продуцентът му в „Откраднат живот“ Евтим Милошев.

За да не си навлече отначало гнева на обществото, Стоян Алексиев съвсем не излиза на открито с младата си държанка.

Сега нормалното му занятие след края на подготовките е да отскочи до тотопункта. След като проф. Генадиев умря в злополука в „ Откраднат живот ”, артистът към този момент не прибира възнаграждения от лекарския сериал и още веднъж кара на нищожната си заплатата от театъра. „С актьорската заплата обаче младо гадже не се издържа“, подмятат ехидно по адрес на нетрадиционната двойка сътрудници на Алексиев. Затова в този момент очакванията на артиста били в заветната композиция от шест цифри. Надявал се на някоя по-крупна облага, с цел да купи жилище на Ивана, която е родом от провинцията. Сега двамата любовчии уреждали рандевутата си в непретенциозно жилище близо до центъра на София, където Алексиев е изгонен от жена си.

В първите дни, откакто гръмна абсурдът, Стоян съвсем се пренесъл в студентската квартира на младата актриса. Ако се има вяра на клюката, която обикаля из Народния спектакъл, огорчена от дейностите на мъжа си, брачната половинка на Алексиев, Надежда, отрязала достъпа му до общия им дом, като сменила бравата на вратата.

Източник: Retro.bg
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР