Зъболекар издаде строго предупреждение, тъй като ново изследване свързва немиенето

...
Зъболекар издаде строго предупреждение, тъй като ново изследване свързва немиенето
Коментари Харесай

Зъболекар издава предупреждение, тъй като ново изследване свързва немиенето на зъбите с рак на дебелото черво

Зъболекар издаде строго предизвестие, защото ново проучване свързва немиенето на зъбите с нараснал риск от развиване на рак на дебелото черво.

Д-р Ферах Хамид от Aesthetique Dental Care предизвести за по-широкото влияние върху здравето от немиенето на зъбите и твърди, че проблемите могат да се влошат, в случай че не се грижите за кътниците си. И някои бактерии, които участват в устата ни, могат да бъдат открити в нашите дебели вътрешности. Д-р Хамид сподели: „ Нови изследвания демонстрират изненадваща връзка сред това по какъв начин се грижим за зъбите си и риска от рак на дебелото черво. Изглежда, че избран тип бактерии, които нормално се намират в устата ни, могат да се озоват в дебелото черво, в случай че не си мием зъбите вярно.

“Оказва се, че това, което се случва в устата ни, може да засегне и други елементи на тялото до непредвидени проблеми, като разболяване на други органи, е известно като Fusobacterium nucleatum и може да утежни тези, които имат колоректален рак, а не същият вид, който с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР