Забитата карка в автомобила на 33-годишната украинка Ксения Т. е

...
Забитата карка в автомобила на 33-годишната украинка Ксения Т. е
Коментари Харесай

Според полицията забитата кирка е демонстративен политически акт на нетърпимост

Забитата карка в автомобила на 33-годишната украинка Ксения Т. е показателен политически акт, израз на непоносимост към търсещите протекция у нас хора, бягащи от войната. Това е главната версия, по която работи Четвърто РУ-Бургас след случая на ул. „ Слънчеви хълмове “ в ж.к. „ Меден рудник “.

Според „ Флагман “ забитата кирка върху предния похлупак на автомобила е в символ на предизвестие или възмездие.

Жената е настанена в общинско жилище, което е част от комплекса с нови места за настаняване за висшисти. Тя е от Одеса и е пристигнала с 4-годишния си наследник в Бургас малко след началото на съветската инвазия в Украйна. Съпругът ѝ е останал в Одеса.

Припомняме, че преди два дни беше подаден сигнал за случая в полицията, че пред входа на жилищния блок кирка е забита в автомобил „ Hyundai Tucson “ с украинска регистрация. Вследствие на удара моторът е развален.

В блока има общо 47 жилището, които Общината построи за отлични студенти и нуждаещи се фамилии на висшисти. До старта на войната обаче те не бяха пуснати в употреба. Заети са 15 жилището от украински фамилии. Предстои първите 10 фамилии на студенти да бъдат настанени на 13 май, а още 10 ще бъдат настанени при започване на юни. Дотогава бежанците би трябвало да са освободили, заеманите от тях жилища, защото изтича 3-месечната им стратегия за прилагане, оповестява „ Флагман “.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР