Забелязали ли сте, че положителните хора се привличат и в

...
Забелязали ли сте, че положителните хора се привличат и в
Коментари Харесай

Положителните хора се привличат и в любовта

Забелязали ли сте, че позитивните хора се притеглят и в любовта! Някак си ориста ни се стича по неписани естествени закони и това, което сме ние го привличаме към нас и в любовта. Много е занимателно да наблюдаваш влюбените двойки минаващи около теб – едни усмихнати до уши и позитивни, други намусени и съществени, а трети просто ей по този начин любовно безразлични към света и действителността!

За любовта и привличането закони няма, който и каквото да твърди по въпроса. От една страна всичко е химия, привличане на противоположности и вилнеещи хормони, а от друга една доста здрава, дълбока и невидима връзка сред две души. Много постоянно обаче ние, като простосмъртни индивиди бъркаме същинските любовни усеща с потребността да сме с някого, с навика, със страха и подчинението и с болката и нещастието.

Легендарната и титанична обич на Ромео и Жулиета е позитивна, макар разликите на заобикалящият ги свят. Те двамата са мощно позитивни, по тази причина се и притеглят по този начин мощно и непринудено. Но да оставим за малко Шекспир настрани и да погледнем надълбоко в себе си.

Какви сме ние, каква обич търсим и какво получаваме в следствие? Всеки един от нас несъмнено търси друго нещо, един идеализира любовта си, различен я възхвалява, трети я употребява, като отдушник, а четвърти, като рутина. Но факт е, че позитивните хора се притеглят и в любовта, както позитивното мислене води до позитивни случки в живота ни! < id=post-856 class= " post post-inner category-114 " > За да сте позитивен човек привличащ позитивната обич:

< class= " post post-inner category-114 " > < class= " post post-inner category-114 " > Не търсете любовта непременно – тя ще Ви откри!
Не прикривайте същинската си същина, зад подправени маски и дейности. Това рано или късно ще Ви изиграе неприятна смешка. < class= " post post-inner category-114 " > < class= " post post-inner category-114 " > Отдайте се изцяло на любовта си, без да се страхувате от болката. Ако Ви е писано да сте щастливи дружно ще бъде, в случай че не някъде Ви чака някой, който в действителност е за Вас. < class= " post post-inner category-114 " > < class= " post post-inner category-114 " > Не съдете обичания, не го променяйте директно или индиректно и не го поставяйте пред обстоятелството да избира. Това не е обич, а конвенционалност. < class= " post post-inner category-114 " > < class= " post post-inner category-114 " > Само същинското отдаване телом и духом е обич, без да очаквате същото насреща в подмяна обаче. < class= " post post-inner category-114 " > < class= " post post-inner category-114 " > Положителните хора се притеглят и в любовта, тъй като са вибриращи струни. Те се усещат без думи и без думи се обичат. < class= " post post-inner category-114 " > < class= " post post-inner category-114 " > Най-приятните любовни мигове са непредвидени, най-малките жестове са най-скъпия подарък и усмивката на обичания най-ценното богатство. < class= " post post-inner category-114 " > < class= " post post-inner category-114 " > За да привлечете позитивна обич не поставяйте граници, не проявявайте искания и в никакъв случай, но в никакъв случай не казвайте „ в никакъв случай няма да обичам ….. “ < class= " post post-inner category-114 " > < class= " post post-inner category-114 " > Положителните хора се притеглят и в любовта, и в живота, и в обществото. Те са, като ярки петна чист цвят, който може да ни извади очите, само че сякаш не виждаме. Да си позитивен човек е подарък, а да си с позитивен човек в любовта е двойна благословия! < class= " post post-inner category-114 " >
Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР