“Забавянето на не е нещо неочаквано. Още в самото начало

...
“Забавянето на не е нещо неочаквано. Още в самото начало
Коментари Харесай

Проф. Радостина Александрова: Вече има над 15 000 мутации на вируса

“Забавянето на не е нещо ненадейно. Още в самото начало фирмите предизвестиха, че доставките няма по какъв начин да бъдат толкоз ритмични и постоянни, колкото на нас ни се желае ". Това съобщи в ефира на " Събуди се " по Нова телевизия вирусологът проф. Радостина Александрова.
Тя разясни, че към този момент има над 15 000 разновидности на вируса. " Това не трябва да ни изненадва. " Най-естественото за вируса е да се променя. Голяма част от разновидностите са неутрални ", изясни професорът.
 Пристигнаха близо 53 000 ваксини на AstraZeneca, половината отиват при персоналните лекари Пристигнаха близо 53 000 ваксини на AstraZeneca, половината отиват при персоналните лекари
Пристигнаха 52 800 дози от имунизациите на AstraZeneca. Това е четвърта пратка на този препарат за България. Количеството е доста по-...
По думите й досега знаем, че имунизациите са ефикасни против новите разновидности на ковид. На въпрос какво значи една ваксина да бъде 95 % ефикасна, тя съобщи следното: “Това не значи, че от 100 души, 95 няма да се разболеят, а 5 ще се. Това значи, че всеки един от имунизираните има късмет 95 % да се защищити ”.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР