Забавянето на държавния бюджет може да доведе до това 1

...
Забавянето на държавния бюджет може да доведе до това 1
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Забавянето на бюджета от НС може да осуети увеличаването на пенсиите

Забавянето на държавния бюджет може да докара до това 1 юли да не се усилят пенсиите, младите фамилии да не получат данъчни облекчения, земеделските производители да не получат поддръжка. Не вярвайте на изказванието, че обществените ограничения могат да се гласоподават и да не се гласоподава държавният бюджет.

Това сподели вицепремиерът и министър на промишлеността Корнелия Нинова на брифинг след съвещанието на кабинета, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Днес с гласуването на ГЕРБ, Движение за права и свободи, Има Такъв Народ и „ Възраждане” беше отхвърлено решението да се гласоподава актуализацията на държавния бюджета, напомни Нинова.

Тя предизвести, че негласувайки централния бюджет, а приемайки разноските за пенсии, значи, че няма от кое място да дойдат доходи за пенсиите.

Блокирането на актуализацията на бюджета е извънредно безконтролно за хората и нездравословно за страната, сподели още Нинова.

На въпрос на медия вицепремиерът отговори, че е подкрепила решението Народното събрание да се занимава с тематиката районен съд Македония. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР