Забавното риалити със състезателен характер Бягство към победата“ тази есен

...
Забавното риалити със състезателен характер Бягство към победата“ тази есен
Коментари Харесай

Краси Радков, Ивет Горанова и Станислава Ганчева са водещите на „Бягство към победата 2: Съкровището“ по bTV

Забавното риалити със спортен темперамент „ Бягство към успеха “ тази есен ще се завърне в ефира на bTV с нов формат и нови водещи. Играчите в „ Бягство към успеха 2: Съкровището “ ще се впуснат в едно друго пътешестване из България, с цел да опознаят българската природа, просвета и история. Водещите Станислава Ганчева, Ивет Горанова и Краси Радков ще съпътстват участниците по пътя до финала и ще станат очевидци на техните експедитивност, устойчивост, ориентировка, предвидливост, дарба за работа в екип и обща просвета.

Чаровната Станислава Ганчева ще вкарва настървените за победа играчи в особеностите на другите задания и местата, на които ще ги отведат те. Стаси ще бъде главен източник на информация за тях и приближен сътрудник, с помощта на който феновете ще съумеят ще съпреживеят страстите на двойките участници.

Предизвикателства под формата на изображения, логичен и механически задания и загадки ще дебнат зад всеки ъгъл, а главен мотиватор за участниците в надпреварите ще бъде българската олимпийска шампионка по карате Ивет Горанова . Родната Лара Крофт ще бъде един до друг с играчите по време на тестванията, ще следи всеки техен ход и няма да разреши някой да даде нещо по-малко от най-хубавото от себе си.

 Тежка злополука в Пловдив – кола съвсем е разполовена след удар в дирек България 1 мин. Тежка злополука в Пловдив – кола съвсем е разполовена след удар в дирек  Слушай деликатно: има по какъв начин да се наваксат непрочетените книги за лятото Съдържание от партньори 2 мин. Слушай деликатно: има по какъв начин да се наваксат непрочетените книги за лятото  Момче инцидентно счупи 3500-годишна дамаджана при посещаване на музей Светът 2 мин. Момче инцидентно счупи 3500-годишна дамаджана при посещаване на музей  „ Маркет ЛИНКС “: Изненадващи резултати по отношение на възможни предварителни избори Тази сутрин 4 мин. „ Маркет ЛИНКС “: Изненадващи резултати по отношение на възможни предварителни избори  С куче търсиха затрупани под отломките от покрива на аулата на Нов български университет Тази сутрин 2 мин. С куче търсиха затрупани под отломките от покрива на аулата на Нов български университет  Тимур Халилов: Пеевски и кръгът към него са изключени по волята на Доган Тази сутрин 3 мин. Тимур Халилов: Пеевски и кръгът към него са изключени по волята на Доган  Времето в сряда: Предимно облачно и дъждовно България 2 мин. Времето в сряда: Предимно облачно и дъждовно  Тежка злополука в Пловдив – кола съвсем е разполовена след удар в дирек България 1 мин. Тежка злополука в Пловдив – кола съвсем е разполовена след удар в дирек  Слушай деликатно: има по какъв начин да се наваксат непрочетените книги за лятото Съдържание от партньори 2 мин. Слушай деликатно: има по какъв начин да се наваксат непрочетените книги за лятото  Момче инцидентно счупи 3500-годишна дамаджана при посещаване на музей Светът 2 мин. Момче инцидентно счупи 3500-годишна дамаджана при посещаване на музей  „ Маркет ЛИНКС “: Изненадващи резултати по отношение на възможни предварителни избори Тази сутрин 4 мин. „ Маркет ЛИНКС “: Изненадващи резултати по отношение на възможни предварителни избори  С куче търсиха затрупани под отломките от покрива на аулата на Нов български университет Тази сутрин 2 мин. С куче търсиха затрупани под отломките от покрива на аулата на Нов български университет  Тимур Халилов: Пеевски и кръгът към него са изключени по волята на Доган Тази сутрин 3 мин. Тимур Халилов: Пеевски и кръгът към него са изключени по волята на Доган  Времето в сряда: Предимно облачно и дъждовно България 2 мин. Времето в сряда: Предимно облачно и дъждовно

Въпреки че предаването е тестване на тялото и духа – дълги преходи без отмора, неподходящи от време на време метеорологични условия и товар от личния багаж на участниците, заниманието и хубавите страсти също са неизменима част от „ Бягство към успеха 2: Съкровището “. За тях ще се погрижи водещият Краси Радков , който ще управлява една част от  дилемите, готови за участниците. Неповторимият комизъм на Краси няма да остави състезателите равнодушни, даже и в най-напечените моменти.

Освен това Краси и неговата брачна половинка Стаси вкарват дружно състезателите в специфичен „ бивак “, посредством който феновете могат да „ влязат “ в главите на двойките, да вникнат в възприятията, взаимоотношенията и историите им, както и да проследят тактиката им за победа.

Станислава Ганчева, Ивет Горанова и Краси Радков ще бъдат неразделно до участниците в динамичната конкуренция от начало до край и ще съпреживеят с тях разнообразните завършения по пътя към огромната премия – „ Съкровището “.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР