Забавната певица Ева отпадна от Ергенът, но остави много колоритни

...
Забавната певица Ева отпадна от Ергенът, но остави много колоритни
Коментари Харесай

Ева от Ергенът с много неочаквано признание! Най-изненадан ще е Виктор

Забавната певица Ева отпадна от " Ергенът ", само че остави доста колоритни мемоари за наличието си освен в останалите участнички, само че и в самия Виктор Стоянов. Непринудена, занимателна и сладка, младата изпълнителка бързо си завоюва утвърждението, само че и не беше пощадена от всякакви завистливи погледи.

Ева не обича да влиза в функции, тъй като това да играе себе си е най-сладкото й развлечение. А това, което споделя, в може би най-откровеното си изявление за Блиц, ще изненада мнозина, най-много самият Виктор Стоянов!

- Държи ли те още страстта от " Ергенът “? И оправдаха ли се упованията, с които влезе в шоуто?

- Всъщност беше по-хубаво, в сравнение с съм си го представяла, тъй като съм гледала шоуто преди и апропо никое друго от девойките не беше гледала толкоз доста сезони, колкото мен. Затова и бях най-запозната какво ще се случва, само че все пак останах доста сюрпризирана от доста неща – какъв брой е красиво, какъв брой добре проведено е. Емоцията още ме държи, да, тъй като прекарването беше супер, беше топ!

- Как се виждаш в профил в този момент, когато към този момент си отвън формата?

- Перфектно, тъкмо каквато съм си и в действителния си живот. Нямам роля. Бях напълно себе си. Аз кардинално съм доста занимателен човек и в " Ергенът “ от самото начало пях и се смях, тъй като по този начин ми идваше от вътрешната страна. Но има нещо, което беше доста значимо – взаимоотношенията ми с Ния-Косара, с която имахме някаква спънка още от ден първи. Аз не я познавам, а тя ме знае като актьор. Дойде при мен и ми сподели: Аз те познавам.. то и аз желаех да стана певица… И по някакъв метод стартира леко да се заяжда с мен. Имахме моменти, от които ясно си проличава, че не ни е доста прелестно да си споделяме дружно. Не сме се карали, само че на церемонията, на която ми дадоха бялата роза, споделих, че ще я употребявам единствено и само, в случай че Виктор предложения Ния-Косара на среща. И действително на идващия ден тъкмо тя получи покана.

- Ти следваше ли някаква избрана тактика?

- Не, не, не съм имала тактика, дори бях прекомерно спокойна. И може би тъкмо това, че бях толкоз спокойна, не ми даде късмет да продължа напред. Продължиха по-бурните, само че и да бях пробвала по този метод, нямаше да ми се получи, тъй като просто не съм такава. По-весела съм, отбягвам от проблемите. Например, Александра е моя другарка и до ден-днешен, само че все пак не заех страна, до момента в който бях в имението. За мен беше обидно, че и от едната, и от другата страна, девойките непрекъснато се наскърбяват, нараняват с всякакви грозни думи. Това не ми е в природата.

- Май някои бяха способни да минат всевъзможни граници, единствено и единствено да привлекат вниманието на Виктор… Това възможно ли е за теб?

- На мен от самото начало това държание ми беше необичайно. Всичките тези обиди. Но и това не е толкоз необичайно, поради обстоятелството какъв брой разностранни девойки сме подбрани във формата. Беше ясно, че влизам на място, където хората са радикално разнообразни от мен в доста връзки. Не съм чак толкоз скромна, само че и никога не толкоз провокативна.

- Не толкоз, че да си свалиш бельото в ефир, нали?! Както направи Благовеста…

- Аз не бих могла, не. В този миг, в който тя го направи, аз в действителност осъзнах за следващ път, че не се виждам в сходна роля и, че в случай че това е метода не толкоз да спечелиш сърцето на Виктор, а с цел да вървиш напред в шоуто, моя отговор щеше да е изрично " НЕ “!

Аз мога да пея, да играя, да се развличам, да ги развеселявам, само че другото не. В мен има някаква вселенска сила, несъмнено е от мама и от баща, които очевидно са ме правили с доста огромна обич. Аз съм от хората, които знаят по кое време какво е подходящо да се направи – възпитана съм, преценям добре всичко и всички към себе си. Давам си сметка обаче, че тъй като постоянно се развличам и върша всякакви шегички, евентуално за мнозина е мъчно даже да предположат какъв брой в действителност съм сериозна в работата си.

- А влизала ли си в ролята на съблазнителка, изкусителка?

- Бих могла, въпреки че в живота не съм подобен вид жена.

- Харесва ли ти Виктор като мъж?

- Да, доста ми хареса и почтено казано същински си мислех, че и той доста ще ме хареса. Бях доста сюрпризирана, че ме махнаха, в действителност не го чака Повечето девойки си усещаха още на самия ден, когато наближава края на присъединяване им, само че не и аз. Мислех, че той доста ме харесва…

- Да не си се влюбила в действителност в него?

- Ами.. бях, да. (смее се) На мен по принцип доста ми проличава. Момичетата дори в доста моменти, в които той идва до мен и ми споделя нещо, по-късно ми споделят по какъв начин цялата съм се изчервила. Наистина доста го харесах, само че то и нямаше кой да не го хареса, тъй като Виктор в действителност е доста хубав.

- Ти в живота си досега си имала един сериозен другар, с който сте били дружно в продължение на 5 години, само че най-после той те разочарова. Научи ли те на нещо тази връзка?

- О, да, сигурно. Усещам даже, че летвата е доста високо вдигната (усмихва се). Общувам с доста хора, правя оценка ги, само че бързо разбирам и чувствам кой не е за мен, а това са множеството хора (усмихва се).

Колкото до разочарованието – не е тъкмо това възприятието. По-скоро знам какво желая и какво ми харесва. И ми е доста елементарно да преценява противоположното. При диалозите си с Виктор в шоуто, да вземем за пример, усещах, че и той има някои забавни, сходни на моите, и някак има накъде да вървим като диалози и развиване на връзките.

- Има ли нещо, с което не би направила компромис?

- По-скоро не. Аз съм човек, който прости, обичам да прощавам, научила съм се. В последна сметка, " човешко е да се бърка, божествено да се прости “.

- Ти си човек, който държи на достоверния външен тип. Означава ли това, че не би си направила някаква промяна?

- Не съм си правила никакви корекции, макар че съвсем всеки ден получавам сходен въпрос. Ако в действителност реша, то незабавно ще си кажа, няма причина да не го споделя обществено. Бих споделила, че съм родена с шанс и в действителност си одобрявам всичко – и тялото, и лицето, само че това е моята позиция.

Много хора считат, че би трябвало да си сложа, да вземем за пример, силикон в гърдите, да си поправям носа и тем сходни. Няма да си поставям силикон, а нослето доста си го харесва, като и в двата случая е въпрос на персонална преценка от моя страна.

- Да се върнем назад в " Ергенът “… Мислела ли си какво би било, в случай че го спечелиш?

- О, аз към този момент си се виждах с пръстена. Дори първоначално, когато от продукцията минаха и премериха размера на пръстчетата на всяко от девойките, бях вътрешно уверена, че навръх моята ръка ще грейни този пръстен.

- Оттук нататък какво следва? Ще те забележим ли отново в риалити?

- Предстои ми присъединяване в един формат, който ще бъде обаче напълно онлайн. Нарича се " Къщата на инфлуенсърите “, където и Виктория Капитонова ще бъде с мен. Много е необичайно, че и на двете ни предложиха това присъединяване доста преди " Ергенът “. Не съм мислела съответно в такава посока, само че просто като се случи, го усетих и одобрих. Много се поверявам на интуицията си. И сигурно е имало смисъл за мен, тъй като съм доста удовлетворена от присъединяване си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР