Забавен кадър с премиера Бойко Борисов се появи в социалната

...
Забавен кадър с премиера Бойко Борисов се появи в социалната
Коментари Харесай

Премиерът прикова погледите с тази СНИМКА, надмина президента

Забавен кадър с премиера Бойко Борисов се появи в обществената мрежа. На фотографията, правена на тенис корта, министър-председателят е по къси панталони и с голи гърди.

Снимката беше оповестена от Георги Харизанов, който я придружи с неглижиращ наличието на първия в страната, текст: " Нямам никаква визия защо сме се ухилили по този начин с Наско, в случай че /пак/ паднахме ".



Кадърът с голия Борисов се появява седмица откакто фотография на президента Румен Радев и брачната половинка му направи възторг в обществените мрежи. На фотото президентът и първата дама театралничат с Лили и Митко - децата от Вълчан дол, които са в доста мъчно обществено състояние.

Братчето и сестричето въртят сами цялото домакинство и се грижат за болните си родители. Десислава Радева персонално отиде в селото, с цел да се срещне с децата и даже ги предложения на посетители в резиденция " Бояна ". Снимката е точно от тяхното посещение, настояват осведомени.

Кадърът сподели президента Радев в непозната светлина - не облечен с нормалния костюм и вратовръзка, а с потник, къси панталони и необут. Той топло е прегърнал дребната Лили, а на лицето му е изписана усмивка. Първата дама Десислава Радева пък е прегърнала Митко.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР