Забързаното ежедневие, стресът, нередовното и нездравословно хранене могат да доведат

...
Забързаното ежедневие, стресът, нередовното и нездравословно хранене могат да доведат
Коментари Харесай

Активните субстанции от растителните екстракти са тези, които помагат при гастрит, колит, запек


Забързаното всекидневие, стресът, нередовното и нездравословно хранене могат да доведат до храносмилателни проблеми като гастрит, колит, синдром на раздразненото черво, хемороиди, запек.

От години учените изследват дейните съставки на билки и растения, известни от националната медицина на разнообразни нации и създават артикули, основани на тяхното удобно деяние.

“Съставът на хранителната добавка Гастрохелп е богата на едни от най-ценните съставки, които се намират в растителните първични материали. Тяхната характерна характерност е отразена в литературните източници, тъй като алое и лен са лечебни първични материали, разказани в Полската Фармакопея Х, това им обезпечава най-голям сан измежду лечебните първични материали “, съобщи в изявление за БГНЕС проф. Йежи Лукашяк, лекар по фармацевтични науки.

Той уточни, че изключително внимание заслужават съдържащите се в алое натурални вещества - противоболкови, противовъзпалителни и антибактериални, както и биостимулиращи.

„ Много забавен от позиция на механизмите на всмукване на обособените дейни вещества е фактът, че става на колоидна среда, която се образува от съставките на слузните вещества под влияние на дифузионната фаза - на водата. Полученият колоиден разтвор се разнася като филм върху стомашно-чревната лигавица, улеснявайки абсорбцията на дейните субстанции, от които не всички са разтворими във вода, също по този начин покрива лигавицата на стомаха и червата “, изясни проф. Лукашяк.

Колоидната среда усилва и синергичното деяние на обособените дейни вещества, което прибавя стойност на хранителната добавка ГАСТРОХЕЛП.

„ Смело може да се твърди, че хранителната добавка дава отговор на рекомендациите за приложение, като: усъвършенстване на комфорта на действие на храносмилателната система, подкрепяне на храносмилането, както и увеличение на имунитета и стабилизиране равнището на глюкозата “, безапелационен е медикът.

Доктор Анелия Маждракова добави, че ползата на актуалната фитотерапия е ориентиран към екстрактните форми със стандартизация по биоактивни вещества. Според нея това подсигурява качеството на субстацииите и точната доза на биоактивните субстанции във всяка капсула.
 Д-р Анелия Маждракова. Д-р Анелия Маждракова. / БГНЕС
„ Доказано е, че комбинацията от няколко растителни екстракта е с по-изразено деяние, с помощта на синергичния резултат на усилване на действието дейните съставки. Специалната рецептура на полската хранителна добавка Гастрохелп оказва помощ за здрава лигавица на стомаха и червата, потребна е при гастрит и колит, както и при запек “, означи лекар Маждракова.

Гастрохелп е хранителна добавка, съчетаваща потребните резултати на дейните вещества от три растения: лен, алое и зелен чай.

Ефекти от приема на Гастрохелп при гастрит, колит, запек:

1. Действа удобно на лигавицата на стомаха и червата;

2. Подкрепя храносмилането и функционалностите на червата;

3. Подпомага метаболизма на глюкозата;

4. Спомага за постоянното изхождане;

Съставки на Гастрохелп:

Ленът съдържа слузни субстанции и масла, които работят удобно на лигавицата на стомаха и червата, подкрепят храносмилането, усвояването на питателните субстанции и постоянното изхождане, изключително значимо при раздразнени вътрешности и запек.

Алое - екстрактът от алое поддържа ензимните и физиологичните регенеративни функционалности на храносмилателната система при киселини, гастрит, колит.

Зелен чай – съществуването на 60% полифеноли в потребления дестилат са антиоксиданти, които забавят процеса на стареене на клетките и подкрепят възстановителните функционалности при възпалителните процеси.

Гастрохелп може да се закупи от аптеките или непосредствено от вносителя А-Зет Медика България ООД, формален представител на A-Z Medica, Полша, тел.: 02 983 11 81, www.azmedica.bg /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР