За зрителите на хитовия сериал на Netflix „Короната“ няма съмнение

...
За зрителите на хитовия сериал на Netflix „Короната“ няма съмнение
Коментари Харесай

Нови разкрития: принцеса Даяна изневерила първа

За феновете на хитовия сериал на Netflix „ Короната “ няма подозрение кой е отговорен за неуспеха на брака сред принц Чарлз и принцеса Даяна – Чарз се измъква, с цел да възобнови романса си с Камила Паркър Боулс, до момента в който принцесата е оставена да плаче в двореца.

Сега обаче един някогашните телохранители на кралската двойка показва удивително друга версия на събитията. Алън Питърс твърди, че

принц Чарлз не е почнал да се среща сантиментално още веднъж с Камила, до момента в който не схваща, че Даяна има връзка с различен

телохранител – Бари Манаки, написа.

Именно Питърс е този, който осведоми принца за аферата на жена му. „ Популярно разбиране е, че принцът е бил погрешен през целия им брак, само че това несъмнено не е по този начин. Първият човек, който погледна настрана беше принцесата. Той стартира още веднъж да се среща с госпожа Паркър Боулс, откакто научи за аферата ѝ с Манаки “, безапелационен е Алън Питърс, който работи за Даяна съвсем десетилетие.

Това поддържа версията на Джонатан Димбълби за събитията. Той разгласява опълномощена биография на принц Чарлз през 1994 година, в която декларира, че Чарлз и Камила са възобновили връзката си през 1986 година Манаки става телохранител на Даяна през 1985 година Твърди се, че аферата им е почнала през същата година.

През 1986 година той е изместен от поста си в Отряда за дипломатическа отбрана. Година по-късно

39-годишният тогава Манаки умира при тайнствен пътен случай .

Съобщава се, че той е бил ударен от 17-годишен водач, до момента в който се е возил на мотоциклет в Източен Лондон, което накара Даяна да допусна, че е бил „ отхвърлен “.

Говорейки в нов документален филм на CNN, Питърс споделя за Даяна: „ Започнах да виждам, че държанието ѝ е извънредно, когато бяхме покрай Манаки, тъй че взех решение да приказвам с нея за това. През първите 20 минути тя изрично отхвърляше. Но по-късно ми сподели какво тъкмо се случва: тя имаше някаква връзка с Манаки.

Принцът на Уелс се приближи до мен и сподели: „ Защо принцесата се държи по този начин? Какво, по дяволите, ѝ става? Аз споделих: „ Трябва да говорите с нея “. Принц Чарлз отвърна: „ Е, пробвах всичко и единственото нещо, което наподобява я разстройва е, че Бари Манаки се връща към униформата. Ако тя е толкоз смутена, Бари може да остане “.

На този стадий бях заставен да кажа:

„ Е, сър, в случай че той остане, опасявам се, че ще би трябвало аз да си потегли “ .

И мисля, че в този миг той разбра. Беше изцяло шокиран и явно беше доста смутен “.

Относно соченето с пръст и търсенето на отговорен за краха на кралския брак Алън Питърс съобщи: „ Никой не е злодеят в тази история. Според мен всеки е жертва. Принц Чарлз беше под огромен напън да се ожени, принцеса Даяна също беше жертва в целия този развой “.

По темата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР