За втори път тази година на конна база Тракиец

...
За втори път тази година на конна база  Тракиец
Коментари Харесай

Академия за млади ездачи отново събра талантливи състезатели по конен спорт

За повторно тази година на конна база " Тракиец " се организира Академия за млади ездачи. В нея участваха надарени състезатели по конен спорт в дисциплината прескачане на трудности от България, Турция, Хърватия, Полша и Сърбия.

Академията се организира под егидата на Европейската Федерация по конен Спорт, като задачата и е да подкрепи развиването на спорта в Балканския район.

Треньор на младите ездачи по време на лагера бе Лаура Клапаке от Германия, която е бронзов медалист от международното през 2018 година и европейски първенец отборно. Лектор по психическа подготовка бе Поппи Бландфорд от Ирландия, а Пийтър Стрийбош изнесе лекция на тематика " Екстериорна оценка на конете ". Гост на лагера на конна база " Тракиец " в с. Житница бе спортният шеф на Академията за млади ездачи Свен Холмберг.

В подготвителния лагер присъединяване взеха 17 състезатели на възраст от 15 до 21 година Аврора Чернева, Десислава Миланова, Елиза Чолакова, Кристияна Атанасова, Ая Митева, Даная Велинова, Ивана Ангелова, Ася Петрова и Милко Кочев бяха българските участници в Академията.

Следващата Академия за млади Ездачи ще се организира от 24 до 26 октомври още веднъж в Житница, като се чакат и състезатели от Гърция и Румъния.

Академията за млади ездачи е план ръководен от Athenaeum (организация с идеална цел по юрисдикцията на Шейцарското законодателство) и работи взаимно с Марко Кутчер, Ролф Горан Бергстом, Мaркус Енинг, Лудгер Беербаум, Хенк Ноорен и братята Шрьодер.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР