За втори път тази година кукерите от Първи квартал, втора

...
За втори път тази година кукерите от Първи квартал, втора
Коментари Харесай

Кукерите от I-ви квартал, II група на град Симитли с втори банкет за годината

За повторно тази година кукерите от Първи квартал, втора група на град Симитли, дружно с техните фамилии и другари, се събират на радостен прием с парите, събрани от Сурва.

Ревностните пазители на традицията споделиха, че защото предходната година не е имало прием зарадиCOVIDмерките, тази година са решили да се съберат не един, а два пъти, с цел да се повеселят дружно.

Дълги трапези с вкусни гозби и питиета посрещат всички посетители, измежду които са и кметът на Община Симитли Апостол Апостолов, както и ръководителят на Общински съвет – Симитли Вилимир Александров.

Нощта се обрисува да е дълга, а купонът до зори заканват се празнуващите и си пожелават да са здрави, мощни и да имат от ден на ден мотиви, за които да се събират дружно.

Припомняме, че точно кукерите от I-ви квартал, II група откриха сезона на кукерските банкети в община Симитли. Навръх Лазаровден, те събраха другари и посетители на отговарящ кукерски прием. Над 300 индивида бяха в ресторант „ Пирин” за огромното благодаря на кукерската група.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР