За втори път през сезона в Ла Лига Райо Валекано

...
За втори път през сезона в Ла Лига Райо Валекано
Коментари Харесай

Райо и Реал Сосиедад повториха мача от есента

За повторно през сезона в Ла Лига Райо Валекано и Реал Сосиедад приключиха 2:2. Тази вечер това се случи на “Вайекас” в мач от 20-ия кръг, а поделените точки не трансформират нищо и за двата отбора. “Пчеличките” не престават да са в зоната на изпадащите, а баските са в средата.

Санти Комесана (22’) и Адриан Ембарба (28’) осигуриха добра преднина за Райо и ентусиастите започнаха да потриват предостатъчно ръце. Още преди паузата обаче гостите понижиха посредством Ектор Морено (39’). Изравняването стана факт чак в 82-ата, когато Аднан Янузай мина по ръба на засадата, след което пък топката стигна до Вилиан Жозе, който осъществя за 2:2.

През есента отново бразилският нападател на Сосиедад беше прецизен за крайното 2:2. И до момента в който в този момент този резултат е по-скоро мотив за наслада, имайки поради изоставането с 0:2, то преди дни баските записаха още едно 2:2 - против Бетис, което обаче ги изхвърли от шампионата за Купата на Испания. СТАТИСТИКА МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА КЛАСИРАНЕ Примера дивисион 20 кръг, неделя 20 януари  Райо Валекано 2:2краен резулат  Реал Сосиедад
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР