За втори път казанлъшките огнеборци гасят пожар зад блок Кармен

...
За втори път казанлъшките огнеборци гасят пожар зад блок Кармен
Коментари Харесай

Два пъти за ден: Гасиха сметище до блок „Кармен” в Казанлък

За повторно казанлъшките огнеборци гасят пожар зад блок " Кармен " в града.

За благополучие и двата пъти бързата им интервенция е предотвратила съществени вреди по жилищния блок, поради непосредствената непосредственост на огъня до самата постройка.
 БГНЕС
Купищата с отпадък там са ситуирани по цялото продължение на блока и са от друго естество, само че главно са пластмаса и хартия, които са бързо и елементарно запалими.

Общинските управляващи в града на розите, няколко пъти към този момент разчиства задблоковото пространство, само че все пак живущите не стопират да го замърсяват.
 БГНЕС

 БГНЕС
Блок " Кармен " е именит в Казанлък - среща се в центъра на ромската махала, и макар, че има кофи за боклук, ромите, живущи в блока, в никакъв случай не ги употребяват.
 БГНЕС
От полицията и общината неведнъж са глобили живущите в блока роми, които хвърлят боклука си през балконите си, неведнъж са разчиствали сметището с пари на данъкоплатците, само че резултат няма, и за няколко дни след разчистването планината с отпадък още веднъж става голяма.
 БГНЕС
От Община Казанлък даже вкараха и нощни патрули, които да наблюдават за хвърлянето на отпадък през балкона, само че без резултат.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР