За втори път е арестуван германецът, който с кемпера си

...
За втори път е арестуван германецът, който с кемпера си
Коментари Харесай

Отново арестуваха германеца, заседнал с кемпера си върху дюни край Созопол |

За повторно е задържан германецът, който с кемпера си заседна през вчерашния ден на " Шофьорския плаж " в предпазена околност " Алепу ", съобщи Българска национална телевизия. 

Вчера чужденецът беше, така като отказал да спомага на полицията.

Освен притежателят, е арестувана и приятелката му, след като двамата са се заключили в пожарната-кемпер, оповестява Нова ТВ.

Той и приятелката му започнали да ринат пясъка с лопати и да подлагат греди, с цел да измъкнат затъналия кемпер. Съставен му е втори акт. Отново последвал скандал с служителите на реда, като германецът отказал да подпише документа за постановеното му нарушаване. Затова и е задържан още веднъж. 

" Дюните са разровени. Имаме наново нарушаване. Полицаите ревизират кемпера за неразрешени субстанции. Днес отхвърли да изключи мотора и още веднъж не се съобрази с полицейските разпоредби ", съобщи комисар Неделчо Рачев, представен от Българска национална телевизия.

Рачев добави, че са нанесени още по-големи вреди. " Органите на реда търсят техника, с цел да се оправят с кемпера ", каза Мария Нейкова, регионален шеф на Бургас.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР