За втората бременност на синоптичката Гергана Малкоданска се заговори още

...
За втората бременност на синоптичката Гергана Малкоданска се заговори още
Коментари Харесай

Мъжът на Гери Малкоданска разкри пола на бебето

За втората бременност на синоптичката Гергана Малкоданска се заприказва още при започване на лятото, откакто къдрокосата хубавица слезе от екран без никакви пояснения. До този миг тя не е коментирала това щастливото събитие в живота си, евентуално от поверие. Изглежда нейната половинка - интериорният дизайнер Алекс Ковачев, не страда от такива суеверия и при гостуването си в предаването "Мармалад " разкри огромната фамилна загадка. Той освен удостовери слуховете, че Малкоданска чака второ дете, само че също по този начин и от какъв пол ще е бебето. Най-награждаваният интериорен дизайнер описа и много забавна преживелица в Миконос, където с Гери се отдали на сантиментална почивка, а прочут диджей ги сварил по гащи в стаята. Пазената в загадка бременност на Гери бе разкрита от нейната половинка. Той огласи, че в живота им с Гери напълно скоро ще се появи момиченце. Това ще е тяхно второ общо дете и трето за дизайнера.
 undefined

Водещата на "Мармалад " не пропусна опция да зададе и по-пикантен въпрос на Алекс, откакто в някои медии се появиха публикации, че по време на сантиментална отмора в Миконос, Ковачев и Малкоданска били сгащени в съкровен миг от хитов диджей.

Алекс описа, че след извънредно претрупан ден на гръцкия остров решили да се отдадат на релакс в джакузито на терасата на стаята си. В този миг забелязали, че на балкона до тях има фотографи, които снимат някакъв добре комплициран мъж. Любопитството на Алекс победило и попитал компанията какво се случва.

 undefined

Така Гери и Алекс разбрали, че до тях известният DJ Снейк снима фотосесия. Оказало се, че преди няколко години Ковачев се е запознавал с него и по този начин се заговорили и щракнали с него за спомен. "Да, хвана ни по гащи, тъй като бяхме по бански, само че не е имало никакъв съкровен миг ", оправда се той.

...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР