За втора поредна седмица племето на Приключенците в Игри на

...
За втора поредна седмица племето на Приключенците в Игри на
Коментари Харесай

И това му отива: Рабухчиев от "Игри на волята" в мила снимка с гаджето! Вижте красивата Катя

За втора поредна седмица племето на Приключенците в " Игри на волята " ще " приключенства " край Дивата река. Въпреки това Георги Рабухчиев се открои със своето мъжество.

Горилата, както назовава самичък себе се, а и както го назовават в шоуто, сподели, че е много надалеч от тези мускулести мъже, които с изключение на с размер не впечатляват с нищо. Той се демонстрира като екипен състезател, отстъпчив човек и съотборник, на чиято дума може да се разчита.

Виж още: Нова версия за отсъствието: Емилия - в напреднала бременност, ражда по Нова година? 

Но с изключение на всичко изброено, става известно, че Рабухчиев е и страховит сътрудник на дамата до себе си... или най-малко тогава приказват фотосите, които той разгласява с приятелката си:

Виж още: Звезден искра: EVA се щракна със Селена Гомес! Какво събра певиците на едно място

Дамата на фотографията е маркирана - тя се споделя Катя Николова и е професионален физиотерапевт и треньор. Профилът на Катя за жалост е заключен, само че от дребното общи фотоси, които Горилата качва, се вижда, че във физически аспект тя би била също ужасно попълнение за което и да е племе в " Игри на волята ".

Виж още: Тежки обвинявания: Защо Златка Райкова няма филъри и ботокс и за какво няма да си постави скоро? 

Иначе от фотосите и сторитата, които Рабухчиев качва, оставаме с усещането, че бързо е съумял да възвърне формата си след седмиците на Реката.

Изображение: https://www.instagram.com/gorilla_rabuhchiev/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР