За втора поредна седмица филмовата надпревара излъчи като безспорен победител

...
За втора поредна седмица филмовата надпревара излъчи като безспорен победител
Коментари Харесай

„Голата истина за група „Жигули“ е номер едно в бокс офиса за втора поредна седмица

За втора поредна седмица филмовата конкуренция излъчи като неоспорим победител в българския бокс офис „ Голата истина за група „ Жигули “. Задържайки челна позиция за втора поредна седмица, новият филм на Виктор Божинов реализира връх за български филм, който не се е случвал в последните 10 години.

За 10 дни заглавието притегли 45 899 фенове пред огромния екран, измествайки блокбъстъри като „ Mortal Kombat: Филмът “ и „ Годзила против Конг “.

„ По време на първото показване на кино лентата споделих, че това ще бъде борба с условия и огромни заглавия в киносалоните. Целта ни беше „ Голата истина за група „ Жигули “ да е победител против същински титани, оглавили международни ранглисти и това към този момент втора седмица е реалност. Благодарим на феновете, които заложиха на нашата история - имаме вяра, че това е едвам началото! “, показа режисьорът на кино лентата Виктор Божинов.

„ Филмът потвърждава максимата, че когато имаме качествено българско заглавие, то съумява да реализира равнищата на зрителски интерес от преди пандемията. Много от кината ни споделят, че с помощта на нас още веднъж имат фенове след доста тежките за бизнеса им месеци “, добавя Кръстьо Ламбев, продуцент на кино лентата.

„ Голата истина за група „ Жигули “ чака феновете с вълнуваща история, ярки облици и същински рок, въодушевен от носталгията по паметни времена и очакване за още по-добро бъдеще.

Филмът се популяризира от BTV Studios.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР