За втора поредна година в началото на месец март ще

...
За втора поредна година в началото на месец март ще
Коментари Харесай

Angels Cup събира стотици грации от България и чужбина

За втора поредна година при започване на месец март ще се организира Международния и Републикански шампионат по художествена гимнастика "Angel's Cup ". Турнирът се провежда от СКХГ ЦСКА и ще се организира на 1, 2 и 3 март в зала „ София “.

В надпреварата ще вземат присъединяване 550 гимнастички от съвсем всички клубове в България. Международното присъединяване ще бъде от Русия, Гърция, Австрия, Норвегия и Швейцария. В конкуренцията ще се състезават участнички от безусловно всички възрастови групи и категории, както и най-малките гимнастички едвам 4-5 годишни.

Седмица преди най-силната подготовка в България елитните състезателки също ще създадат своята контрола. Много дарове и изненади чакат дребните и огромни “ангели”.

Специални посетители ще бъдат Илиана Раева, президент на Българската федерация, Мария Гигова- трикратна Световна шампионка, както и “златните” девойки на България, бронзови медалисти от Олимпийските игри в Рио.

„ Основната цел на надпреварата да се възроди славното минало и триумфи на СКХГ ЦСКА от времето на Мария Гигова и сестрите Адриана и Камелия Дунавски. Младите и надарени, дребни очаквания на клуба да станат част от “Златните” ни триумфи. Желанието ни е да продължим развиването на международно равнище на обичаен за страната ни спорт. Да притеглим, колкото можем повече деца в залата, като им покажем прелест, великолепие и хубост. Спортът е здраве, дисциплинираност и възпитава всички качества, нужни за оформянето на стойностни персони ", показа Биляна Проданова, дълготраен народен играч и медалистка от огромни шампионати, вицеевропейска, балканска и републиканска шампионка.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР