За втора поредна година от НАП организират лотария за хората,

...
За втора поредна година от НАП организират лотария за хората,
Коментари Харесай

НАП дава 50 000 лева за касов бон от тази година



За втора поредна година от Национална агенция за приходите провеждат лотария за хората, записали касови бележки. За присъединяване в томболата би трябвало единствено да регистрираш касовия си бон в уеб страницата на приходната организация, съобщи кореспондент на Novini.bg.

Изискванията за присъединяване е да имаш навършени 14 години. Няма ограничаване за броя на записаните бонове, както и за сумите в тях. Новото е, че към този момент и хората, пазарували с дебитна и кредитна карта, могат да се записват. Нужно е те да имат записка от ПОС терминал и такава за покупката.

От Национална агенция за приходите правят оценка тази самодейност като сполучлива. Целта е българските жители да знаят своите търговски права. Това разгласи представителят на Национална агенция за приходите Росен Бъчваров. Той уточни, че с помощта на акцията в бюджета са постъпили 30 милиона лв..

За тази акция огромната премия е на стойност 50 000 лв.. Всеки месец ще бъде теглен печеливш, който ще получи 2000 лв., ще има седмична премия от 1000 лв..


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР