За втора поредна година Община Разлог отдава заслужената признателност и

...
За втора поредна година Община Разлог отдава заслужената признателност и
Коментари Харесай

Община Разлог с първи номинации за “Спортист на годината” 2023

За втора поредна година Община Разлог отдава заслужената благодарност и респект към състезатели, треньори и спортисти, с реализирани триумфи и заслуги за развиването на спорта в общината през 2023-та година.

През миналите дни, Община Разлог получи и първите номинации от спортни клубове, измежду които попаднаха триумфите през актуалната година на Йоана Вълканова. Тази есен Йоана Вълканова стана Балкански първенец в категория " кадети ", по време на шампионата по планинско колоездене в румънския град Къмпулунг.

С присъединяване си на редица национални и интернационалните шампионати, Вълканова е измежду номинираните състезатели в категория " Спортист на годината на община Разлог за 2023 ".

И през 2023-та година Община Разлог ще отличи спортните клубове, взели участие интензивно в всеобщи спортни мероприятия, проведени от Община Разлог, както и спортни деятели, със заслуги за развиването на спорта на територията на общината.

В същата категория спортните клубове имат опция да предложат за номинация и свои някогашни спортисти - като стимулират предлагането си и приложат къса биографична информация и спортен резултат през актуалната година.

След приключване крайния период на номинациите, треньори на спортни клубове от община Разлог, способена комисия от Община Разлог и спортни публицисти ще дефинират, посредством гласоподаване, спечелили в другите категории.

Официалната гала по награждаване “Спортист на годината ” ще се организира в зала “Септември ” - гр. Разлог на 18. декември 2023 година (понделник) от 18:30 часа.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР