За втора поредна година жена вдигна статуетката на Мениджър на

...
За втора поредна година жена вдигна статуетката на Мениджър на
Коментари Харесай

Мениджър на 2020 г. стана управителят на Лидл

За втора поредна година жена подвигна статуетката на " Мениджър на годината ". Носител на купата за висши мениджърски достижения в България за 2020 година стана Милена Драгийска, основен изпълнителен шеф на " Лидл България ". Тя стана третата жена бизнес водач в 13-годишната история на състезанието, проведен от едноименното списание. За пръв път като подобен бе отличена през 2013 година банкерката Виолина Маринова, а преди година като подобен бе отличена Светла Несторова.

Тазгодишният победител бе разгласен от президента Румен Радев на гала в Националния исторически музей във вторник вечерта.

" Приветствам най-хубавите бизнес водачи в една извънредно динамична и изпълнена с непознати до момента провокации. Но таман в такива времена изпъкват същинските водачи ", съобщи президентът преди да разгласи спечелилия.

" Предстоят години на значими стопански и социално-обществени промени. България разчита на вас, на вашите качества, само че и най-много на вярата, която ни давате, че модернизацията на България е допустима. Тази вяра се оглежда във вашия триумф ", сподели още Радев.

След връчването на бронзовата статуетка – дело на скулптора Красимир Кръстев-Ломски, Милена Драгийска означи, че работата на целия екип на комерсиалната верига от над 3 хиляди души е повода да се открои нейната кандидатура в състезанието.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР