За втора поредна година единствената в България медийна ESG платформа

...
За втора поредна година единствената в България медийна ESG платформа
Коментари Харесай

ESGnews отличи ESG лидерите в България

За втора поредна година единствената в България медийна ESG платформа ESGnews.bg връчи специфичните си грамоти на фирмите, които са приели идеята „ ESG “ като неизменима част от своята активност. Отличията бяха раздадени по време на интернационалната конференция „ ESGnews & Friends “, проведена от профилираната медия в София Тех Парк.

Длъжни сме да оставим на нашите деца една по-чиста природа и по-чисто място за живеене. Затова се надявам да продължаваме да демонстрираме положителните образци от другите компании в обществения и неправителствен бранш. Важно е да приказваме на тематиката резистентност, до момента в който в действителност я осъзнаем “, разяснява Боян Томов, създател на ESGnews.bg.


Кои са отличените тази година
БAT България бе отличена за ESG начинания и поощряване на виновното държание за запазване на околната и градската среда. Боян Томов връчи грамотата на Кирил Георгиев, управител " Регулаторни въпроси " в БАТ България.



Строителната компания Главболгарстрой Холдинг бе отличена за Прилагане на устойчиви практики в строителството. Боян Томов връчи грамотата на Радослав Янков, член на координационния екип " Иновации и новаторска трошачка " в " Главболгарстрой ".



Търговската верига Kaufland България бе отличена за Принос в запазване на околната среда и подкрепяне на локалните общности. Марина Стефанова, доцент във Факултета по стопанска система и бизнес администрация на Софийския университет „ Св. Климент Охридски и шеф на магистърска стратегия " Отговорно и стабилно ръководство ", връчи грамотата на Кремена Георгиева, управител " Корпоративни връзки и корпоративна обществена отговорност " в Kaufland България.



Отличие получи и Billboard за Зелен сътрудник на бизнеса. То бе връчено от Марина Стефанова на Калин Генчев, ръководител на Съвета на шефовете и търговски шеф на " Билборд " АД.



Гергана Паси, създател и координатор на Дигитална Национална Коалиция (ДНК) също връчи грамота на Mastercard България, за Принос в основаването на устойчиви и екологични решения. Отличието бе получено от Полина Видас, шеф " Mаркетинг и връзки " на Mastercard за България, Северна Македония, Албания и Косово.

Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР