За втора поредна година добрият старец от северния полюс се

...
За втора поредна година добрият старец от северния полюс се
Коментари Харесай

Дядо Коледа посети базата на Нефтохимик за втора поредна година

За втора поредна година положителният дъртак от северния полюс се спусна в Бургас, с цел да зарадва най-малките футболисти в школата на Нефтохимик. Тази чудесна традиция освен зарадва децата, само че и сътвори топлота и наслада в сърцата на всички, свързани с клуба.

На последната подготовка преди завършването на годината дядо Коледа дойде при футболистите. Специално за този миг, базата на Нефтохимик беше преобразена в комфортен и празничен ъгъл, който да посрещне този кумир на децата.

Децата, облечени в екипите на клуба, с неспокойствие го посрещнаха и мигновено се подредиха, с цел да получат своите дарове и лакомства. Дядо Коледа раздаде голям брой дарове , всяко с неповторим приветствен бележник и лакомства за всички. Усмивките на децата бяха най-хубавата премия за него.

Но насладата на децата не беше лимитирана единствено до това. Те бяха сюрпризирани със специфични дарове и благодарствени думи за тяхната посветеност и труд през цялата година.

Тази традиция освен основава празнично въодушевление в клуба , само че и ускорява връзката сред децата и техните треньори и чиновници. 

Дядо Коледа напусна базата на Нефтохимик, откакто остави след себе си щастливи деца, усмихнати треньори и чиновници и един неизгасим дух на коледната магия. Нека тази традиция продължи и през идващите години, с цел да носи още повече наслада и топлота на децата и хората в Нефтохимик .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР