За втора поредна година Афилиейт конференцията, част от Източноевропейската конференция

...
За втора поредна година Афилиейт конференцията, част от Източноевропейската конференция
Коментари Харесай

Най-новите тенденции в света на игралната индустрия ще бъдат на фокус по време на Афилиейт конференцията

За втора поредна година Афилиейт конференцията, част от Източноевропейската конференция на игралната промишленост, ще събере афилиейти, свързани с игралната индустрия, и оператори от промишлеността, с цел да им даде обща естрада за споделяне на положителни практики.

Основни сътрудници на събитието са българските онлайн оператори Palms Bet и Alpha Win, както и интернационалната компания Clever Advertising.

Събитието ще се състои в комплекс Palms Royale Sofia, в Grand Hotel Millennium София, като ще даде платформа за обмяна на хрумвания и опит сред участниците, осигурявайки среда за основаване и поддържане на стратегически бизнес връзки.

Лектори на събитието ще бъдат Лилиана Алмейда, началник на отдел " Бранд и корпоративни връзки " на Clever Advertising, както и Андре Мачадо от Sportradar,

Георги Кънев от Kinstellar и Александра Андришак от Slotsjudge. По време на конференцията ще бъдат наранени потребни тематики, измежду които смисъла на автоматизацията на маркетинг процесите в областта на афилиейт маркетинга, по какъв начин интелектуалната благосъстоятелност въздейства върху бизнеса с афилиейт маркетинг и още доста.

Темите на презентациите са подбрани особено, с цел да показват съществени аспекти от афилиейт маркетинга, които да оказват помощ на участниците да покачат успеваемостта на работата си.

В допълнение, по време на конференцията ще бъде проведен покер шампионат в казино Palms Royale Sofia, който ще приключи с вечерно празненство.

Събитието е част от конференцията EEGS, която ще се състои на 22-23 ноември в Експо Център в София. Самата афилиейт конференция ще се организира на 21 ноември, в комплекс Palms Royale Sofia, с начален час 11:30, като програмата на събитието е налична

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР