За втора година Музеят на хумора и сатирата прожектира лятно

...
За втора година Музеят на хумора и сатирата прожектира лятно
Коментари Харесай

Лятно кино в Парка на смеха

За втора година Музеят на хумора и сатирата прожектира лятно кино в Парка на смеха.
На 23, 24 и 28 август представяме три испански комедии(със субтитри), общително предоставени от Институт Сервантес - София, а на 29 август българската пълнометражна анимация " Зоотроп " на братя Гелеви. Входът е свободен, място има за всички, само че можете да гледате кино лентата и в обичания си сгъваем стол в случай че си го донесете! При неприятно време прожекциите ще са в Залата на жирафите.

Начален час на всички прожекции е 20:30.

Музеят е мястото, където хуморът и сатирата са представяни под разнообразни форми, а седмото изкуство има едни от най-разбираемите за всякаква аудитория изразни средства и похвати. Отправяме нашата покана към всички габровци и гостите на града да се насладят на четири стойностни кино лентата.

В дребен недодялан град на няколко буржоазни дами им хрумва концепцията да провеждат коледна акция под мотото: “Покани на трапезата си един дрипльо ”. Същността на самодейността е най-нуждаещите се да споделят вечерята на Бъдни вечер със заможни фамилии и да се насладят на изчезналите им топлота и деликатност. Пласидо е нает, с цел да взе участие с новата си камионетка в коледната върволица, само че поражда проблем, който не му разрешава да се концентрира върху работата си. Оказва се, че същия ден би трябвало да изплати първата вноска за камионетката си, която изкарва прехраната си.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР