За всички отсечки знаем – от 1-ви етап до 9-ти

...
За всички отсечки знаем – от 1-ви етап до 9-ти
Коментари Харесай

Нанков обясни има ли строителство на АМ Хемус, където не би трябвало още да има

За всички прави знаем – от 1-ви стадий до 9-ти стадий. Това съобщи някогашният районен и зам.-регионален министър Николай Нанков, който разяснява в сектор, за който още няма позволение за строителни действия.

Всичко, обвързвано с съответни строителни работи, е нелегално. Но в случай че приказваме за многото работи, които обезпечават същинското строителство, не е по този начин. До 50% от цената на дадена автомагистрала са подготвителни действия. Що се отнася до фрагментите от 4-ти сектор, би трябвало да се направи експертиза, уточни Нанков за следствието на bTV.
 Нанков: “Хемус ” може да бъде приключена през 2024 Нанков: “Хемус ” може да бъде приключена през 2024
Служебният кабинет призна, че не може да приключи автомагистрала “Хемус ” през 2024 година Но ние можем! И то не нелегално, както...

При пуснати телевизионни фрагменти, Нанков съобщи, че имало трасиране на сектора. По спомен, сходни действия се правиха на 3-ти сектор. Трябва да установим по кое време е направено на 4-ти сектор, изясни някогашният зам.-министър, съгласно който подготвителните действия т.е. „ невидимата активност ” била 8,5 години от общо 10 години за градеж.

Платени са задатъци под 35%, настоя Нанков – ставало въпроси за действия, предшестващи строителна активност. Не било правилно твърдяното от настоящия длъжностен районен министър арх. Виолета Комитова, че били платени 70% от Автомагистрала Хемус, а са издигнати 13%.

Нанков сподели и, че ще заведе дело против представителя на служебното държавно управление Антон Кутев – поради изказвания за Автомагистрала Хемус. Откъде взеха 500 000 000 лв. за бюджета – от Автомагистрала Хемус, акцентира някогашният районен министър. И иронизира, че в опитите за изчегъртване към този момент били изчегъртвани техни фрагменти – Апостол Минчев от АПИ.

Няма финансово негарантиран финансово контракт – петгодишни контракти за застраховане и поддръжка, твърди Нанков. Цялото общество ще страда от тяхната непросветеност, уверен е някогашният районен министър.
 Автомагистрала Хемус съгласно районния министър: Българите сме си купили автомагистрала на зелено Автомагистрала " Хемус " съгласно районния министър: Българите сме си купили автомагистрала на зелено
Давани са пари предплатено доста по-напред, в сравнение с е осъществено строителство. Това заключи служебният районен министър ахр. Виолета...

Още от ИКОНОМИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР