За всички, които обичат караванинга, но нямат собствен кемпер или

...
За всички, които обичат караванинга, но нямат собствен кемпер или
Коментари Харесай

Нова тенденция - абонамент за мобилен дом

За всички, които обичат караванинга, само че нямат личен кемпер или караван, към този момент има решение за зимуване в слънчевия юг - мобилен дом с абонамент. Караванингът процъфтява, както демонстрират последните изследвания. Особено възрастните към този момент са на път съвсем през цялата година в кемпер. Доста членове на поколението 65plus заобикалят зимата, привлечени от по-топлия климат през студения сезон. В допълнение, новите, гъвкави работни модели разрешават на от ден на ден и повече хора да работят безусловно от всяка точка на земята.

Компанията ViveLaCar към този момент предлага мобилни домове от оторизирани търговци на марки за гъвкаво потребление като част от абонамент за автомобил. Предложението варира от фамилни микробуси с изскачащи покриви до полуинтегрирани и изцяло оборудвани мобилни домове и последователно се уголемява.

Курт Шнифер от доставчика на кемпери Sonnleitner Automobile също е решил да предлага кемпери посредством ViveLaCar. „ С ViveLaCar отваряме нов канал за продажби в процъфтяващия сегмент на пазара за каравани. “

Специалистите по абонамент за коли в Щутгарт оферират къщи на колела на месечна цена, без най-малък период и период на предупреждение от единствено три месеца. Включва всички непрекъснати разноски като се изключи зареждането с гориво. В допълнение към разноските за прилагане са включени налог МПС и цялостно каско със самоучастие от 1000 евро при вреди, поддръжка и изхабяване и сезонни гуми.

Така че нищо не пречи на пътуването в границите на европейските национални граници с писмо за покритие на застраховка от Цюрих. Абонатите могат да избират сред пет пакета с месечен пробег от 800 до 3500 километра. Ако караш по-малко, плащаш по-малко. Резервираният месечен километричен пакет може да се трансформира всеки месец. Резервациите и ръководството на договорите се правят напълно онлайн на www.vivelacar.com. За предаване и инструктаж е належащо посещаване при съответния оторизиран търговец на марката.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР