За всички, които не са фенове на почивните дни вкъщи

...
За всички, които не са фенове на почивните дни вкъщи
Коментари Харесай

Идеалното уикенд бягство: 10 райски кътчета за разходка из България

За всички, които не са почитатели на почивните дни у дома и обичат да пътуват, подбрахме 10 страхотни хрумвания за уикенд пътешестване из страната. Дори този уикенд да ви се коства прекомерно студен и да не сте възнамерявали странствуване, сигурно ще ви вдъхновим за идващото ви уикенд бягство измежду хубостта на българската природа.

От 10te.bg ни показват най-любимите български туристически обекти, които, макар че към този момент познаваме, са още веднъж в проектите ни за по-топлите дни на годината. 

Ако се чудите до къде да се разноските този уикенд или напролет и лятото - ето тези прелестни 10 хрумвания:
 Топ 10 уикенд дестинации за разходка в България  Топ 10 уикенд дестинации за разходка в България  Топ 10 уикенд дестинации за разходка в България  Топ 10 уикенд дестинации за разходка в България
В случай че сте настроени за по-мистично и духовно преживяване, предлагаме ви да видите и тези 5 тайнствени места в България:
 5 тайнствени места в България, които да посетите до края на 2024  5 тайнствени места в България, които да посетите до края на 2024  5 тайнствени места в България, които да посетите до края на 2024  5 тайнствени места в България, които да посетите до края на 2024
 

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР