За всички, които не ме познават, казвам се Софка Димитрова

...
За всички, които не ме познават, казвам се Софка Димитрова
Коментари Харесай

За да купи къща на трите си деца: Тихомир стана Софка, проституира в Гърция

" За всички, които не ме познават, споделям се Софка Димитрова и до неотдавна бях мъж. "



С тези думи стартира своя роман пред " България Днес " екстравагантната жена от ловешкото село Бежаново, която смени пола си. Истинското й име е Тихомир Тодоров и има три деца. Но макар фамилията, което основава като любящ баща и брачен партньор, преди към година взема решение да се трансформира в жена, трансформирайки се в русокоската Софка.
 Блондинката е щастлива, че изкарва положителни пари Блондинката е щастлива, че изкарва положителни пари


" Реших да се споделям Софка, тъй като още от дете хората ме назоваха по този начин и доста ми харесваше. Истината е, че от ранна детска възраст ме привличаха повече момчетата от девойките. Винаги ми е харесвало да бъда в мъжка компания ", признава русата жена.

Софка не крие, че е от ромски генезис, а в тяхното общество е признато фамилията да откри подобаващ брачен партньор или брачна половинка за детето си.
 Новото й гадже не я ревнува Новото й гадже не я ревнува
" Родителите ми ме ожениха принудително и пробвах да пребивавам с жена, само че просто не ми идваше от вътрешната страна, тъй като копнеех за мъж. Когато някогашната ми си лакираше ноктите, желаех да го върша и аз ", смее се Софка. По нейни думи връзката й с жена продължава три години, като през това време Софка заглежда мачовци по улицата. За да не лъже някогашната си половинка, един ден Софка хвърля бомбата, че харесва мъже.

" Една вечер след работа просто й признах. Стана й доста гадно. Каза ми да се махам и се скарахме доста неприятно. Изключително противен спомен, само че веднъж вечно истината трябваше да се знае ", споделя Софка.

Блондинката признава, че дълго отлаганият диалог разочарова освен половинката й, само че и родителите й. Софка към този момент не намира място в България и взема решение да замине в Гърция. Така животът на Тихомир - Софка радикално се трансформира.

Блондинката стартира работа като момиче на повикване в южната ни съседка. Там този бизнес е изцяло легален и Софка се радва на обичайно внимание и интерес от страна на клиентите.

" Моята тръпка е към мъже. Бях с жена, с цел да основа семейство. Имаме три деца - две момчета и едно момиче, които безпределно доста обичам и непрекъснато мисля за тях. Не се срамя от това, което работя, защото го върша поради децата си. Мечтая да събера задоволително пари, с цел да им купя апартамент ", споделя Софка. По нейни думи децата й бързо привикват с провокативния й външен тип и се радват всякога щом се видят.
 Не се интересува от Истанбулската спогодба Не се интересува от Истанбулската спогодба

" Колкото и необичайно да ви звучи, аз не съм се отрекъл от това да бъда татко на тези деца. Нека не ви звучи ненормално, само че аз одобрявам работата си като работа, от която падат положителни пари. Мисля за бъдещето на децата си. Това ме прави щастлива ", безапелационна е русокоската.


Лудо влюбена


Софка разкри, че има мъж до себе си, в който е бясно влюбена. Партньорът й знае какво работи, само че все пак я поддържа във всяко едно начинание.

" Радвам се, че открих човек, на който мога да вярвам и да разгадавам. Беше значимо за мен да разбере специалността ми, тъй като не всеки би се съгласил. Почти не ме ревнува, само ми е забранил да качвам голи фотоси в обществените мрежи ", споделя Софка. По думите й не се интересува от Истанбулската спогодба и идеите на " Да, България ", които пазят ползите на транссексуалните. Според Софка всичко в политиката е неистина, с цел да се вършат пари на непознат тил. Именно поради това русокоската отпътува в чужбина, с цел да работи, без да се срами от близките.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР