За всеобща изненада в риалитито „Фермата“ футболистът Алек посочи дресьорката

...
За всеобща изненада в риалитито „Фермата“ футболистът Алек посочи дресьорката
Коментари Харесай

Елена е първият дуелист във Фермата тази неделя

За всеобща изненада в риалитито „ Фермата “ футболистът Алек уточни дресьорката Елена за първи дуелист в неделя и нажежи пристрастеностите в шоуто. Първоначално фермерът на седмицата се беше заканил, че ще прати в борбата за оцеляване танцьора Калоян, само че довечера промени решението си. Оказа се, че господарят на седмицата даже предопредели съперника на Елена, като загатна за какво праща точно нея. „ Имаш да отмъщаваш, доколкото знам.

Надявам се, че в действителност ще направиш това, което искаш и ще се върнеш “, съобщи Алек на посочената за сивия кардинал на предаването поради манипупалциите си. Преди две седмици след интригите на Елена стана по този начин, че най-хубавата й другарка Франческа се озова на арената по време на нейното господстване.

Тогава тя беше победена от юристката Дарина, която изясни, че не различен, а Елена е предопределила съперника й със схемата за продобиване на предаването, която спретна дружно с италианката. А Елена изживя тежко раздялата с единствената си близка. Най-недоволна от решението остана Дарина, която е съвсем сигурният съперник на арената в неделя.

„ Интересно за какво ще си отмъщава за Франческа, в случай, че тя изпрати Франческа на двубой при мен. Така че би трябвало да отмъщава на себе си “, съобщи устата юристка, която към този момент победи две от мощните участнички в шоуто. Ако Елена я избере, това ще бъде третият двубой на „ черната нинджа “.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР