За всеки е ясно, че в момента Netflix е на

...
За всеки е ясно, че в момента Netflix е на
Коментари Харесай

Венецуела и светът имат нужда от спасяване

За всеки е ясно, че сега Netflix е на върха на хранителната верига на стрийминг платформите. С годините те потвърдиха, че могат да вършат качествени филми и сериали. Доказаха и че не пестят парите за тях. Amazon Prime обаче все по-настоятелно ни демонстрират, че са се устремили към върха и желаят да го завладяват.
 Tom Clancy's Jack Ryan, Amazon Prime, Джон Кразински и тийзър на втори сезон на сериала
Венецуела крие нови опасности за Джак Райън

Вторият сезон на Jack Ryan е все по-близо

Това, несъмнено, няма да е по никакъв начин лека задача, само че продукции като Tom Clancy`s Jack Ryan и подготвяния сериал за " Властелинът на пръстените " са прелестен образец за желанията им. По втория към момента се работи, само че първият се подреди измежду обичаните ни сериали.

Първи сезон на Tom Clancy`s Jack Ryan се появи преди година и ни срещна с Джак Райън (Джон Кразински) - някогашен морски пехотинец и сегашен аналитик на Централно разузнавателно управление на САЩ. Работата му е да следи за съмнителни покупко-продажби и парични преводи в международен мащаб, които могат да крият зад себе си евентуална опасност за сигурността на Съединени американски щати.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Jack Ryan (@jackryanamazon) на Сеп 8, 2019 в 8:17 PDT

Вторият сезон ще предложи още повече рискове, пред които Райън освен ще би трябвало да се изправи, само че и да преодолее. Всичко в този момент ще стартира със съмнителна доставка на оръжия в Южна Америка, която той засича. За да разбере какво се случва, Джак Райън отива непосредствено на място - във Венецуела.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от John Krasinski (@johnkrasinski) на Сеп 4, 2019 в 9:03 PDT

Като най-богатата страна на нефт (според трейлъра), Венецуела е и най-богата и в едно друго отношение - причина за мръсни политически игри. Оказва се, че президентът на страната крои нещо огромно и си е намерил съдружник в лицето на Русия.
 Tom Clancy's Jack Ryan, Amazon Prime, Джон Кразински и какво ще се промени в сезон 2
Какво ни е подготвил сътрудникът на Централно разузнавателно управление на САЩ Джак Райън

Вторият сезон на Jack Ryan ще бъде още по-напрегнат

Животът на сътрудника на Централно разузнавателно управление на САЩ ще бъде подложен на риск, само че на кого му пука - следва му да предотврати зараждащия се международен спор. Добрата вест е, че няма да чакаме дълго, до момента в който забележим втория сезон на Tom Clancy`s Jack Ryan , тъй като премиерата му е на 1 ноември .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР