За всеки човек измамата е чисто лична концепция. За някои

...
За всеки човек измамата е чисто лична концепция. За някои
Коментари Харесай

Как да разберем, че мъжът изневерява?

За всеки човек измамата е чисто персонална идея. За някои sms-ът към този момент се смята за изменничество, за други целувките и интимността не принадлежат към категорията на прелюбодейството.
Да кажем, че сътрудникът ви е пристрастен по някого. Вече не е толкоз значимо дали е имало фамилиарност, целувки. Всеки самичък ще дефинира критериите за изменничество. Нека поговорим за това по какъв начин да разберем дали е влюбен в различен или не?
Това може да се дефинира от следните параметри:
Виждате, че вашият сътрудник се е трансформирал
Вече не ви прегръща, както преди. Оставайки с теб самичък, той като че ли мисли за нещо друго. Редки милувки или дори никакви. Всички разговори са безсмислени. Мислено сътрудникът постоянно е някъде другаде, не с вас. Постоянно е потънал в личните си мисли. Най-вероятно той е пристрастен по някого.
Интересен факт - за доста дами е доста по-болезнено да схванат, че сътрудникът се е влюбил в някого. Дори да е нямало непосредственост посред им, без сериозна връзка.
Партньорът крие телефона си
Ако преди този момент не е имало ПИН-код и внезапно се появява някакъв ПИН-код. И в случай че по-рано телефонът е лежал на масата с екрана нагоре, в този момент го слага деликатно с екрана надолу, тъй че да не се вижда, когато дойде някакво известие.
Освен това, сътрудникът постоянно подвига телефона и се заключва за дълго в тоалетната, като си написа с някого.
Да приемем, че сте влезнали в телефона му и сте открили, че той е приказвал с някого дълго време. Този човек може да бъде записан както като „ водопроводчикът “ по този начин и като „ преподавател на Ина “, „ инженер Елена Михайлова “ или „ доктор на Петьо “.
Но по някаква причина той беседва с " водопроводчика " в продължение на 55 минути. Става явно, че те не приказват с лекаря в продължение на един час. Че това е някаква друга история.
Освен това, отдалеко, можете да забележите голям брой емотикони в преписка. Ясно е, че той не си разменя толкоз доста сърца и целувки с другар. И те като предписание са доста ясно забележими в кореспонденцията, те са доста ярки, за разлика от текста.
Партньорът ви стартира да мирише по друг метод
Ако връзката в профил е достигнала по-близък контакт, тогава сътрудникът стартира да „ попива “ миризмите на новата пристрастеност. Като предписание дамите са доста интуитивни и незабавно виждат даже такива фини промени.
Партньорът внезапно стартира интензивно да се следи
Мъжът стартира да спортува, взема решение да обнови дрешника си, чак до бельото. Променя стила си, стартира внезапно да отслабва, подлага се на диета, придържа се към вярното хранене и става все по-млад безусловно пред очите ни.
Тоест, той доста се пробва да промени нещо във външния си тип и да се усъвършенства. Това е пробуждане. Това се следи изключително постоянно след 40 години, преди по този начин наречената „ мъжка менопауза “.
Веднага щом почувствате, че към този момент не контролирате обстановката, става напечено. Нещо повече, било е напечено и преди този момент. Но най-вероятно сте пропуснали този миг, поставили сте розови очила и сте решили да не виждате очевидното. Много постоянно хората избират да не виждат.
Всичко това допуска, че дамата най-вероятно „ отглежда разклонени рога “. Но какво да вършиме с цялата тази информация? Всеки сътрудник поема своята отговорност.
Какво ще извършите с този факт? Ще се разведете ли с него? Понякога ревността и желанието да се знае истината са подбудени от чувството, че „ някой се забавлява там без теб, празникът продължава, само че вие не сте там “.
Често човек не знае какво да прави по-нататък в тази обстановка. Изглежда, че ще би трябвало да се разведете, само че не желаете. Така че помислете 100 пъти, имате ли потребност от тази истина?
Пожелаваме ви обич, схващане и откровеност във връзката! И нека в никакъв случай да не ви се наложи да хващате половинката си в крачка.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР