За времето от петък до днес в област Пазарджик са

...
За времето от петък до днес в област Пазарджик са
Коментари Харесай

За три дни полицията в Пазарджик образува 12 производства спрямо шофьори

За времето от петък до през днешния ден в област Пазарджик са формирани 12 полицейски производства по отношение на водачи на моторни транспортни средства и едно по отношение на пасажер в автомобил. Това оповестиха от пресцентъра на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи (ОДМВР) в града. Престъпленията са открити в хода на профилираната полицейска интервенция за засилен надзор над водачите, която се осъществя на територията на цялата област.

По време на засилените инспекции са открити шестима водачи, които са били зад кормилото на колите си с централизация на алкохол над 1,2 промила, както и трима под въздействието на опиати. Водач от Пазарджик е засечен да ръководи автомобил с централизация на алкохол от 0,84 промила, само че с отнета шофьорска брошура за друго осъществено от него нарушаване на Закона за придвижване по пътищата. Още един мъж е карал, откакто е бил лишен от това право, а различен е бил без регистрационни табели на ATV-то си.  

В събота вечерта автопатрул при районното ръководство във Велинград стопира „ БМВ “ с лидер 19-годишен гражданин на курортния град. Униформените открили, че в автомобила е пътувал 20-годишен негов съгражданин. У младия мъж органите на реда откриват две полиетиленови пликчета с марихуана. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР