За времето на своя мандат Румен Радев и Илияна Йотова

...
За времето на своя мандат Румен Радев и Илияна Йотова
Коментари Харесай

Инициативният комитет за издигане на Радев - Йотова: Те превърнаха битката за демокрация в своя кауза

За времето на своя мандат Румен Радев и Илияна Йотова демонстрираха воля и предвидливост. Не се затвориха в комфорта на институцията, а трансфораха борбата за народна власт в своя идея. Бяха паралелно с българите, когато те въстанаха против беззаконието, корупцията и злоупотребите с власт.

Това се споделя в послание от името на Инициативния комитет за издигане на Румен Радев и Илияна Йотова като самостоятелни претенденти за президент и вицепрезидент.

В писмо до медиите те обясниха поддръжката си за кандидатпрезидентската двойка.

" Днес анитмафиотският консенсус е наложително изискване за излизане от дълбоката политическа, икономическа и обществена рецесия. С назначения през 2021г. длъжностен кабинет Румен Радев потвърди, че можем да надмогнем идеологическите разлики в името на България. Че за малко време можем да осветлим проблемите и да стартираме тяхното решение. Че са вероятни почтени избори ", пишат още от Инициативния комитет.

Напомнят, че в първия си мандат президентът е наложил редица вета на антисоциални и лобистки закони, и е предотвратил анулацията на следприватизационния надзор и рестриктивните мерки на свободата на словото.

Вижте цялото послание на Инициативния комитет
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР