За връзка между Нацистка Германия и гибелта на деветимата алпинисти

...
За връзка между Нацистка Германия и гибелта на деветимата алпинисти
Коментари Харесай

Откриха нацистка връзка в мистериозна смърт в Русия

За връзка сред Нацистка Германия и гибелта на деветимата алпинисти в северната част на Уралските планини заяви съветският уфолог Валентин Дегтерьов, съобщи утро.ру.

Мъжът, който твърди, че изследва гибелта на хората, съобщи, че единият от участниците в експедицията Семьон Золотарьов се е срещнал с брат си - Николай Золотарьов броени часове преди нещастието от 2 февруари 1959 година Според уфолога Николай е служил във войските на Секретен сътрудник по време на войната сред Съветския съюз и Третия райх (1941-1945 г.). "Колаборационистът след края на спора е бил разгласен за безследно липсващ. Вероятно той е бил покорен и бил пратен в трудов лагер в региона ", сподели още откривателят на мистерията.

Руската генерална прокуратура неотдавна разгласи за началото на следствие на случая. Телата на екскурзианта Сергей Дятлов, Семьон Золотарьов и седем техни спътници са били открити в планината Отормен (на езика на локалния народ манси "Планината на мъртвите "). Смъртта на деветимата и до момента не е разгадана.

Заради това версиите варират от лавина до експериментиране на секретно оръжие.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР