За водещи на предаването, което започва по националната телевизия тази

...
За водещи на предаването, което започва по националната телевизия тази
Коментари Харесай

Още Никой Не Знае! Ето Кой Ще Е Новият Водещ На Стани Богат! Никой Не Очакваше Да Изберат Него!

За водещи на предаването, което стартира по националната телевизия тази пролет бяха спрягани какви ли не имена нацяло съзвездие от известни персони. Сред най-коментираните бяха именитият естрадни артист Орлин Горанов даже и радиоводещия Драго Симеонов. Някои пък смятаха, че Ники Кънчев може да бъде заместен от Юлиан Вергов или пък от Любен Дилов-син.

Най-накрая лъсна името на Митко Павлов, който се изявява като добър радио и ефирен водещ. До напълно скоро той водеше графа по бТВ в „ Мармалад ”.

За първи път той става прочут на феновете с чаровната си усмивка по телевизия „ Евроком ”. Там работи 3 години. После слиза от екран и поема микрофона в „ Ретро радио ”. Където всеки делник буди слушателите рано заран с изключителното си възприятие за комизъм и им основава въодушевление за деня.

Като тв водещ Димитър Павлов радва феновете от дребния екран още веднъж в „ 10-те най ”, след това в „ Това го знае всяко хлапе ” и във „ Форт Бояр ”. Следват риалити форматите „ Денсинг остарял ” и „ Тази заран ”.

От Българска национална телевизия са почнали към този момент да записват участниците за новия сезон на „ Стани богат ”и се чака предаването да стартира с нечуван интерес, предават от електронното новинарско издание blitz.bg.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР