За Виктория Бекъм почивка няма. Супер успешният й едноименен бранд

...
За Виктория Бекъм почивка няма. Супер успешният й едноименен бранд
Коментари Харесай

Тайните на тялото на Виктория Бекъм

За Виктория Бекъм отмора няма. Супер сполучливият й едноименен бранд за мода напълно неотдавна пусна нова сбирка чанти, с които да се подготвим за есенно-зимния сезон. А в този момент, таман в точния момент за топлите месеци, се появява много секси сбирка.

VB Body e капсулна сбирка от оформящо долни дрехи, което може да бъде носено и като дреха.

Самата Виктория споделя пред WWD, че с нея тя се завръща към началото на стилната си кариера, когато стана известна със секси и изчистените силуети на облеклата си.

От Victoria Beckham прецизират, че сбирката е направена от висококачествена материя, която оформя и акцентира женските форми. Тя включва седем модела, сред които са прилепнала миди пола, рокля, боди, клинове.

За момента VB Body се предлага в неутрални цветове - черно, бяло, физически цвят и шоколадово, а цените варират от 90 до 490 английски паунда. Колекцията е перманентна, което значи, че в бъдеще постоянно можем да я открием на уеб страницата на Victoria Beckham.

По-ярки цветове като доматено алено за лято 2022 година ще бъдат включвани в за всеки обособен сезон. VB Body е следващият бранд, който предлага по този начин настоящото оформящо долни дрехи. Други сходни са Stella McCartney, Roland Mouret и, несъмнено, Skims.
 SKIMS SWIM, Ким Кардашиян и първата сбирка с бански костюми на компанията
Ким Кардашиян е подготвена за лятото

Какво да чакаме от SKIMS SWIM
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР