За въвеждането си на германския пазар GWM Wey спечели опитен

...
За въвеждането си на германския пазар GWM Wey спечели опитен
Коментари Харесай

Emil Frey Group ще продава моделите на GWM Wey

За въвеждането си на немския пазар GWM Wey завоюва умел сътрудник на своя страна в лицето на групата Emil Frey, която дава отговор за дистрибуцията на първокласните SUV коли. Като експерт в автомобилния бизнес, Emil Frey Group има съвсем 100-годишен опит, което я прави една от най-реномираните и най-голяма автомобилна група в Европа.

Швейцарците към този момент поеха отговорността за разпространяването на GWM Wey на немския пазар и по този метод цялостната отговорност за локалния пазар и развиването на марката в Германия. Emil Frey към този момент продава, наред с други неща, транспортните средства GWM Ora от Great Wall Motor Group и по този метод уголемява портфолиото от китайски транспортни средства в предлагането си.

Със своите първокласни plug-in хибридни SUV, GWM Wey показва транспортни средства с най-нови технологии и високо равнище на комфорт. Дебютният модел, GWM Wey 05, акцентира това изказване с оценката си от пет звезди на Euro NCAP - най-хубавият резултат в своя клас през тестовата 2022 година. GWM Wey 03, стилен премиум SUV, ще последва при започване на 2024 година Той също ще впечатлява с Plug-in хибридно задвижване на дълги дистанции и богато съоръжение, съгласно производителя.

Под грижите на Emil Frey Group немските клиенти на GWM с марките Wey и Ora са обезпечени, че са изцяло предпазени във връзка с гаранцията и обслужването и с новата представяна от групата автомобилна марка.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР