За утре е насрочена лидерска среща между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ,

...
За утре е насрочена лидерска среща между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ,
Коментари Харесай

Борисов посреща лидерите на ПП-ДБ утре, ще търси консенсус в контекста на първия мандат

За на следващия ден е планувана лидерска среща сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, потвърдиха от партията на Борисов.

„ За на следващия ден е планувана среща ГЕРБ - Съюз на демократичните сили и Политическа партия - Демократична България ще проведат лидерска среща в търсене на консенсус по тематиките, засягащи дневния ред на страната и обществото в подтекста на идното връчване на първия изследователски мандат. Срещата е планувана за 25.04.20203 година, вторник, от 10:30 часа в зала „ Запад “ на Народното събрание “, се споделя в прессъобщение до медиите.

От ГЕРБ прецизират, че през тази седмица ще поканят на срещи и водачите на останалите парламентарно показани партии в 49-ото Народно събрание.

Тази заран в „ Добро утро, Европа “ Тома Биков от ГЕРБ разяснява, че е неуместно да се чака ГЕРБ да поддържа държавно управление с втория мандат, в случай че Политическа партия не дадат поддръжка за кабинет с първия.
Свързани

Според Десислава Атанасова от ГЕРБ всички разновидности са вероятни и нито един не е привършен. По думите ѝ задачата е непоклатимост и постоянно държавно управление, като въпреки всичко вреди може би ще понесе всяка от партиите, само че всички би трябвало да поемат този риск.По думите ѝ към момента има няколко разновидността:

„ Първо - да убедим втората по величина парламентарна група дружно да споделим отговорността за общо държавно управление. Тук мандатите нямат значение, дали ще се осъществя с първия или втория мандат. Ако срещаме опозиция и търсене на индулгенция зад решения на националните препоръки, в смисъла на - ние с ГЕРБ в никакъв случай няма да управляваме, няма да бъдем в общо държавно управление, само че желаеме тяхната поддръжка, в случай че получим втория мандат, то диалогът става безусловно ненужен. Въпреки това ще опитаме още един път. След това е изцяло естествено да поканим всички останали на разговри за това какво следва “, сподели тя пред БНР.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР