За удивителната памет на децата ни, за неведомите пътища на

...
За удивителната памет на децата ни, за неведомите пътища на
Коментари Харесай

Как душата на детето избира своята майка

 mistic kids story

За удивителната памет на децата ни, за неведомите пътища на подсъзнанието и избора на душите. Тук са впечатляващите прекарвания и разкази на деца, които си спомнят пътя, по който са достигнали до своите майки в сегашния си живот.

" Приготвях обяд и защото не желаех детето ми да скучае или да прави бели през това време, взех решение да му дам кутията с всички остарели фамилни фотоси.
И ето – тича 3-годишния ми наследник с една черно-бяла снимка, на която съм аз като дребна с майка ми /тя умря преди раждането на сина ми/ и споделя – " Мамо, а аз те помня напълно ясно – тук си със зелена рокля! И си закъсняла за рейса! ". Аз се вцепених и попитах, от кое място знае всичко това? От татко си ли, от някой различен наш непосредствен? А синът ми продължи – " Тогава те видях от горната страна, на мен ми демонстрираха и ми споделиха, че ти ще бъдеш моя майка ".
След този отговор, аз взех решение да попитам познати и непознати, дали са чували за сходно събитие, за това знамение, което с нищо не можех да си обясня. И оказа се, че освен моето дете помни живота си преди раждането.

Моя другарка ми описа по какъв начин неотдавна нейната дъщеричка й съобщила: " Мамо, а дядо, оня с рижата брада, ви праща поздрави и ми сподели, че се моли за вас! ". Дядо с рижа брада – това бил прадядото на моята другарка, който тя била виждала като доста дребна, а единствената черно-бяла фотография, дамата съхранявала в остарял албум. Дъщеря й в никакъв случай не била виждала този албум, а след това, в диалог сред двете станало ясно, че момиченцето се е " срещало " със своя умрял пра-пра-дядо преди идването си на бял свят.

Друга майка показа, че 4-годишната й щерка разказала: " Когато ме изпратиха в твоя стомах, долетя ангел и ми сподели, че мен ще ме кръстят на една доста добра леличка, която ще ми помогне ". Момиченцето не знаело, че когато майка й била бременна /малко преди да роди/, се подхлъзнала и паднала на улицата, а непозната жена й помогнала, отвела я в болничното заведение и останала, до момента в който не се изяснило, че всичко е добре. Маша била кръстена точно на тази добра жена.

Навярно най-впечатляващата история е за момиченцето Катя, което едвам на 2 години и половина, споделило на родителите си, че дружно с нея, още две момчета са избрали същите родители. Но на едното, не са му разрешили да избере тези майка и татко, а на второто са му споделили да се приготвя. Година по-късно, майката на Катя направила импровизиран аборт и изгубила детето. А след още 2 години, на бял свят се появило крепко момченце. Предсказанието на дребната им щерка се сбъднало ".

Има неща, които е мъчно да разбираем с думи и логичност. Но вероятно всички сме съгласни, че децата са нашите ангели, избрали ни да бъдем техни родители, тук на Земята.

По материал на Журнал Клубер
Илюстрация | www.deviantart.com

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР