За убийството на Къро има хипотези, които са свързани с

...
За убийството на Къро има хипотези, които са свързани с
Коментари Харесай

Тихомир Безлов за убийството на Къро: Има подозрения, че е бил информатор на южноафриканската полиция

За убийството на Къро има хипотези, които са свързани с България, само че и такива, които са свързани с Южна Африка и световните престъпни мрежи, защото е имало съмнения, че той е осведомител на южноафриканската полиция. Убийството му може да бъде обяснено с присъединяване му в кокаинови канали в ЮАР, съобщи по Българска национална телевизия специалистът по сигурност Тихомир Безлов.

След убийството на Георги Илиев главните забавни активи на ВИС бяха сложени под надзор на Къро и неговия сътрудник от групировката, разкри Безлов. По думите му Къро е правоприемник на ВИС-2. " С висока меродавност е обвиняването за присъединяване му в убийството на Любо Полицая като подстрекател. Това сподели конфликт в структурата на Къро ", добави Тихомир Безлов.

Знае се доста малко по случая. В Южна Африка сътрудничат доста лимитирано. " Появи се и теза, че Къро се упреква за убийството на Ружа Игнатова, допустимо е там да има разнообразни ползи. Не бива да се пропуща, че Къро беше включен в тематиката с опити за ликвидиране, гърмежи, прокуратура ", сподели още Тихомир Безлов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР