За цялата си история Русия само два пъти е обявявала

...
За цялата си история Русия само два пъти е обявявала
Коментари Харесай

Пентагона: За цялата си история Русия 2 пъти е обявявала мобилизация – това е показателно

За цялата си история Русия единствено два пъти е обявявала готовност – Съединени американски щати считат, че на фона на този факт оповестяването на сегашната готовност демонстрира мащаба на проблемите, които украинците са основали на агресора, съобщи Униан.

" Досега те два пъти са провеждали готовност – през 1914 и 1941 година Ако се замислите за обстановката, в която те се намират в този момент, и я сравните с Първата и Втората международна война, това демонстрира какво са създали украинците с съветската войска. " – разяснява неназован чиновник на Пентагона, представен от пресслужбата на американското министерство на защитата.

Отбелязва се, че руснаците не са реагирали позитивно на оповестяването на готовност на 300 хиляди души.

Очаква се Русия да се сблъска с доста проблеми по време на мобилизацията на подобен брой цивилни. Много от инструкторите са на фронта, а в интернет се появяват известия, че новомобилизираните биват прехвърляни на фронта единствено след един ден подготовка.

" Просто мисля равнището на подготовка, което ние даваме в нашите Въоръжени сили, и разбирам, че това (обучението на съветските новобранци – б. р.) е... задоволително несъответстващо. " – обобщава служителят на Пентагона.
Превод Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР