За третия мандат, ако президентът Радев смята, че е по-добре

...
За третия мандат, ако президентът Радев смята, че е по-добре
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Ако Радев не иска избори, трябва да даде третия мандат на ИТН

„ За третия мандат, в случай че президентът Радев счита, че е по-добре да има опит за сформиране на държавно управление, а не да вървим на избори, би трябвало да даде третия мандат на „ ИТН “, съобщи Тошко Йорданов в предаването „ Лице в лице “ по bTV.

„ Не е правилно, че Мария Габриел ни е дава обещание под 3% недостиг. Ние казахме, че като партия с дясно икономическо схващане считаме,че страната не може си разреши по-висок недостиг от 3%, а не по-нисък “, сподели той по отношение на изказванието на лидерката на Българска социалистическа партия, че Мария Габриел им е дала обещание под 3% недостиг на бюджета по време на срещата им в понеделник.

Ще се проведат серия съвещания на другите партии в обединението ПП-ДБ

По думите му изгубили доста време при безсмислено кръжене към „ Продължаваме промяната “.

„ Според нашите финансови специалисти може да не се усилва бюджетния недостиг и в същото време да не се уреждат обществените придобивки. Нинова си откри това като опрощение “, уточни Йорданов.

„ Не мисля, че това бързо решение на Нинова щеше да се случи, в случай че не се бе случило това към основния прокурор “, сподели той по отношение на отхвърли на соцлидерката да поддържа държавно управление отпред с Мария Габриел.

По думите на Йорданов, в случай че Има Такъв Народ не били свалили ГЕРБ от власт, нямало в този момент да се стигно до искане на оставката на Гешев и следствията.

По-рано зам.-главният прокурор подаде сигнал против основния

Йордано уточни, че когато били на власт с Политическа партия предложили да децентрализират прокуратурата, само че от партията на Кирил Петков и Асен Василев им отказали.

„ В момента няма партия, която да овладее правосъдните, контролните и икономическите органи. За това текат тези неща сега “, сподели Йорданов.

Той акцентира, че и преди са казвали, че би трябвало да се реформира прокуратурата, а освен да се смени Гешев.

Ако се стигне до втория мандат, от Има Такъв Народ биха преговаряли с Политическа партия.

За третия мандат, в случай че президентът Радев счита, че е по-добре да има опит за сформиране на държавно управление, а не да вървим на избори, би трябвало да даде третия мандат на „ ИТН “, съобщи Йорданов.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР