За трета поредна година учениците от Професионалната гимназия по енергетика

...
За трета поредна година учениците от Професионалната гимназия по енергетика
Коментари Харесай

Млад американец ще преподава английски език на децата в Гълъбово


За трета поредна година учениците от Професионалната гимназия по енергетика и електротехника (ПГЕЕ) в град Гълъбово ще имат опция да подобрят езиковите си умения благодарение на американски преподавател. Благодарение на поддръжката на “КонтурГлобал Марица Изток 3”, които са първите напълно корпоративни спонсори на преподавател по интернационалната стратегия за учебен продан „ Фулбрайт “, Кийгън Скот от Охайо ще продължи да преподава британски език на децата и младежите от Гълъбово и през тази образователна година.

Младият Скот към този момент има опит в работата с задгранични възпитаници, защото преди да дойде в България през септември 2017 година и да стартира да работи с гълъбовските деца, е преподавал в Грузия. Той е един от 32-мата помощник-учители по британски език по стратегия „ Фулбрайт “ в България през актуалната 2018/2019 образователна година и с изключение на с възпитаниците на ПГЕЕ, ще продължи да работи и с децата и младежите от останалите образователни заведения в Гълъбово.

На формалното празненство по случай откриването на новата образователна година, шефът на гимназията, госпожа Цветковска, особено благодари на “КонтурГлобал Марица Изток 3” за поддръжката, като посочи, че единствено три професионални гимназии в цяла България, измежду които и ПГЕЕ, ще имат неповторимата опция да одобряват преподаватели по програмата.

Цветковска разгласи, че в символ на благодарност за сполучливото партньорство, ПГЕЕ е номинирала КонтурГлобал Марица Изток 3 за компания, даваща крила на българското обучение в тазгодишния конкурс на „ Център за приобщаващо обучение “ и връчи на Алесандро Морето, шеф на Топлоелектрическа централа „ КонтурГлобал Марица Изток 3 “, номинационен плакет от самодейността. Г-н Морето благодари за оказаната чест и изрази задоволството си, че партньорството сред гимназията и компанията продължава и тази образователна година, и прикани младежите да се възползват от предоставената им опция за езиково и професионално образование, да се учат старателно и прилежно, с цел да се трансфорат в отлични експерти за енергийния бранш на България.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР