За трета поредна година Стопанският факултет продължава партньорството си с

...
За трета поредна година Стопанският факултет продължава партньорството си с
Коментари Харесай

Александрина Боянова, старши експерт в Европейската инвестиционна банка, изнес гост-лекция на тема: „ЕИБ, климатичната банка на ЕС“

За трета поредна година Стопанският факултет продължава партньорството си с Групата на Европейската капиталова банка (ЕИБ).

През 2020 година СУ „ Св. Климент Охридски ” посредством Стопанския факултет стана първият български научен сътрудник на Европейска инвестиционна банка за поредност гост-лекции на чиновници в институцията.

Г-жа Александрина Боянова, старши специалист в Европейска инвестиционна банка, изнесе гост-лекция пред студентите от Стопанския факултет, представяйки тематиката „ Европейска инвестиционна банка, климатичната банка на Европейски Съюз “. Лекцията се организира в занятията по „ Бизнес планове в интернационална среда “ с присъединяване на доцент доктор Боряна Богданова, зам.-декан на Стопанския факултет и началник на Кариерния център към Факултета.

Поредицата от лекции ще продължи с сказка на господин Христо Стоянов, управител в Европейския капиталов фонд, на тематика „ Възникване и напредък на екосистемата за рисков капитал в България “. Лекцията е планувана за 19 май, четвъртък, от 14:15 ч., и ще се организира в хибриден формат – в зала 400 и онлайн:.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР